Asiakastiedote maaliskuu 2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto julkaisi torstaina 4.3.21 yleistiedoksiannon, joka kiristää kokoontumissäännöksiä myös Kymenlaaksossa. Avi ei kuitenkaan asettanut enimmäishenkilömäärän rajoituksia sisäliikuntatiloihin, kuten esimerkiksi kuntosaleille tai muille vastaaville tiloille.
https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta#item-FkUhWGKAqmTQ-33728396 

Toimintamme jatkuu siis kuten edellisessä asiakastiedotteessa kerroimme, lukuunottamatta muutosta kahvilamme toiminnassa.

Poikkeusolot sulkevat ravintolat kolmeksi viikoksi. Tämä tarkoittaa meillä sitä, että emme tule tarjoamaan puuroa 8.3-28.3. välisenä aikana. Kahvilamme tiloihin ei voi myöskään jäädä nauttimaan kahvilan tuotteita, mutta kahvin/ teen sekä proteinbaarin tuotteet voit saada ”Take-awayna” mukaasi.

Alta voit lukea mitä tiedotimme pe 26.2.21

22.2.21 voimaantullut tartuntalain muutos antaa paikallisille viranomaisille mahdollisuuden tehdä ennakoivia ja nopeita toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 26.2.2021 päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi asiakas-, osallistuja- ja odotustiloja Espoon, Helsingin, Järvenpään, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Sipoon, Tuusulan ja Vantaan kuntien alueilla. Tämä määräys ei koske Kymenlaaksoa!!

Me teemme joka päivä Hyvinvointikeskus Huumalla parhaamme, että kaikki viranomaisten kulloinkin voimassa olevat suositukset ja määräykset tulevat toiminnassamme toteutumaan. Odotamme kaikkien Huuman jäsenten ja tiloissamme asioivien toimivan samalla tavalla ja noudattavan kaikkia meillä voimassa olevia toimintamalleja. Tämä takaa meille mahdollisuuden jatkaa liiketoimintaa ja teille mahdollisuuden liikkua myös paikan päällä.

Vielä kertauksena jo tutuksi tulleet toimintamallit, jotka olemme tehneet yksityisten toiminnanharjoittajille suunnattujen ja THL:n suositusten pohjalta. Nämä hyväksi havaitut ja toimivat toimenpiteet jatkuvat edelleen tiloissamme.

RYHMÄLIIKUNTA
• Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista -50 % kussakin tilassa. Tällä pyrimme takaamaan riittävät turvavälit kaikille liikkujille. (Esimerkiksi Piazzassa on 8 m2 tilan jokaiselle liikkujalle.)
• Pyydämme erityishuomioita tuntien ns. turhiin varauksiin!! Varaa tunti vain, jos tiedät olevasi varma, että tulet. Näin varmistetaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tunneille! Jos ET pääse osallistumaan tunnille, muistathan perua tunnin viimeistään 3h ennen ks. tunnin alkamista.
• Livestriimit
o Lähetämme joka päivä livestriimejä suorana lähetyksenä. Tunnit löytyvät ONLINE-nimellä varausjärjestelmästämme. Muistathan varata Online-tunnit viimeistään edeltävänä päivänä. Näin varmistat, että sinulle saapuu linkki sähköpostiisi. Linkit lähetetään saman päivän aikana klo 8–10 sekä 15–17 välisenä aikana. Jos haluat varata tunnin myöhemmin, tarvitsee sinun soittaa vastaanottoomme, niin lähetämme sinulle linkin.
Muistathan huomioida turvavälit kanssajumppaajiin, kun odotat pääsyä tunneille!!

VIRTUAALITUNNIT
o Sisäpyöräilyssä voit hyödyntää myös virtuaalitunteja. Näin pääset pyöräilemään yksin tai vain muutaman asiakkaan kanssa. Virtuaalitunteja on ajastettuna lukujärjestyksessämme tasatunnein klo 06–19 ja muina aikoina asiakkaidemme vapaassa käytössä (huom. ohjatut spinning-tunnit).

KUNTOSALI
• Kuntosalilla huomioithan kanssatreenaajat ja turvavälien säilymisen.
• Kiinnitäthän erityishuomiota kuntoilulaitteiden ja -välineiden huolelliseen desinfiointiin käytön jälkeen.
• Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan arkisin 16–20. Muina aikoina kuntosalin käyttöaste pysyy reilusti maltillisempana. Jos pystyt vaikuttamaan treeniaikoihisi, niin valitse ajankohta, jolloin kuntosalilla väljempää.
• Jotta voimme seurata kävijämäärien pysymistä halutulla tasolla tulee kuntosalille AINA kirjautua!

LAPSIPARKKI
• Lapsiparkin toiminta jatkuu normaalisti 8 henkilön maksimi asiakasmäärällä. Paikka lapsiparkkiin tulee varata etukäteen, jotta voimme varmistua, ettei maksimimäärä ylity. Varaukset soittamalla vastaanottoomme p. 045 125 3277 sen aukioloaikojen puitteessa. Odotamme erityistä huomiota myös lasten vanhemmilta, että nuhaiset lapset jäävät kotiin.

TOIMINTAOHJEET HUUMALLA ASIOIDESSA
• Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia.
• Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
• Kengät ja takit on mahdollista jättää vastaanottoon sekä sivuoven aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
• Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit. Kasvomaskin käyttöä suositellaan yleisissä tiloissa, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä.
• Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
• Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ovat tällöin liikuntasi tukena.

Seuraamme aktiivisesti tuleviakin suosituksia ja määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Mikäli muutoksia tulee, infoamme niistä teitä pikimmiten.
Kiitos sinulle yhteistyöstä ja pidetään itsestämme ja kanssatreenaajista hyvää huolta!