Liittymällä 31.10-3.11. saat loppuvuoden treenit 0€! Hyödynnä etu valitsemalla 12kk jäsenyys

Tarjoamme sinulle ja ystävällesi inspiroivaa, hauskaa ja tehokasta ryhmäliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. Sinulla on varaa valita yli 40 viikkotunnista itsellesi sopivimmat treenimuodot jokaiselle päivälle!

Tervetuloa Hyvinvointikeskus Huuman Avoimille Ovet -päiville 31.10.- 3.11. tutustumaan kuntosaliimme ja ryhmäliikuntaamme. Monipuolinen lajivalikoimamme haastaa sinut nostamaan sykettäsi, vahvistaa lihaskuntoasi, auttaa sinua palautumaan ja rauhoittumaan, sekä löytämään itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ennen kaikkea saat treenata ryhmäliikuntatunneillamme yhdessä muiden kanssa, fiilistellä hyvää musiikkia ja löytää liikunnasta elämyksiä.

Valitse 12 kk asiakkuus ja saat kaupan päälle henkilökohtaisen 30min treenin valmentajan opastuksella!

_________________________

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!

Jäsenyytemme joustavat sinun muuttuviin elämäntilanteisiin. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Voit valita jäsenyytesi sinulle sopivilla ehdoilla!

Huumasta toimeen!

Avarat ja ilmavat kuntosalitilat takaavat tehokkaan ja terveysturvallisen treeniympäristön. Reilu tuhannen neliön alueelta löytyy laaja valikoima laitteita ja saat tehokkaan kuntosalitreenin ilman turhia jonottamisia laitteisiin. Kuntosalillamme on laadukkat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Meiltä löydät monipuolisen lämmittelyalueen, aloittelevan kuntoilijan laitteiston, voimapuolen, toiminnallisen harjoittelun sekä rauhelliseen esim. venyttelyyn sopivan alueen.

Huumasta toimeen – sinulle sopivimman jäsenyyden löydät täältä!

Huuman asiakkaana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tavoitteisiin sopivat asiakkuuden antavat mahdollisuuden Sinulle pitää huolta hyvinvoinnistasi arkeesi sopien!

Asiakkaanamme nautit huomattavista eduista jäsenyystyypistä riippumatta..

  • …saat veloituksetta kokeilla XCryo kylmähoidon tehoa kivunlievityksessä!
  • …saat hyödyntää Neurosonic-väreilyhoitoa kerran veloituksetta. Väreilyhoito toimii mm. unettomuuden, stressinlievityksen ja sekä palautumisen lääkkeettömänä hoitona.
  • …hyödynnä kanta-asiakasedut.

Lue lisää Kanta-asiakaseduista täältä.

12 kk jäsenyydellä paras rahallinen hyöty!

Asiakkaanamme Avarat ja ilmavat kuntosalitilat takaavat tehokkaan ja terveysturvallisen treeniympäristön. Reilu tuhannen neliön alueelta löytyy laaja valikoima laitteita ja saat tehokkaan kuntosalitreenin ilman turhia jonottamisia laitteisiin. Kuntosalillamme on laadukkat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Meiltä löydät monipuolisen lämmittelyalueen, aloittelevan kuntoilijan laitteiston, voimapuolen, toiminnallisen harjoittelun sekä rauhelliseen esim. venyttelyyn sopivan alueen.

Huumasta toimeen – hyödynnä tarjous ja hanki 12kk jäsenyytesi täältä!

12 kk jäsenyydessä huomattavia rahallisia etuja, saat..

  • Loppuvuoden treenit hintaan 0€! Voit säästää jopa yli 150€.
  • Saat 30min PT treenit veloituksetta valmentajan opastuksella. Arvo 55€.

  • Asiakkuutesi hinta on edullisempi.
  • Voit tauotta asiakkuuttasi jopa 4 viikkoa!
  • Hyödynnät parhaimmillaan yli 300€ arvosta etuja!

Liity asiakkaaksemme ja löydä Sinun Huumasi!

Voit hankkia jäsenyytesi verkkokaupastamme tai liittyä jäseneksi paikan päällä.

Huumaannu nyt 31.10.-3.11. ja treenaa loppuvuosi hintaan 0€!

Edun saat valitsemalla 12kk jäsenyyden.