Personal training valmennustunti -50%!

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka sopii kaikille riippumatta siitä onko tavoitteena painonpudotus, kestävyyskunnon parantaminen tai ryhdin kohentaminen Päämääränä on kuitenkin huolehtia omasta terveydestään!

Valmentajat auttaa sinua tavoitteidesi määrittämisessä ja kirkastamisessa. Tämän jälkeen suunnitellaan sinulle sopiva harjoittelun ohjelmointi ja ohjelma, jota yhdessä lähdetään toteuttamaan. Valmennus voi myös olla henkisen jaksamisen ja omien resurssien optimointia tai ravintovalmennusta. Valmentajasi kannustaa ja tukee sinua mahdollisissa eteen tulevissa haasteissa.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tutustua valmennuspalveluihin edulliseen BLACK FRIDAY hintaan! Valmennustapaamisella pääset tekemään treenin valmentajan opastuksella tai keskustelemaan psyykkisen valmentajan kanssa omien resurssien hallitsemisesta. Tapaamisella ei laadita kuntosaliohjelmaa, mutta sen voi halutessaan hankkia erikseen.

Valitse sinun valmentajasi ja jätä yhteydenottopyyntö ja sinuun ollaan yhteydessä valmentajan toimsesta. Edun saa 20.-27.11. välisenä aikana jätettyihin yhteydenottoihin. Max 2h/asiakas. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Mira Rantavuo

Liikunnanilo on iso osa hyvinvoinnin kokonaisuutta ja varsinkin tätä tunnetta haluan jakaa eteenpäin, jotta liikunta jäisi jokaiselle pysyväksi elämäntavaksi. Pystyn antamaan paljon, jos haluat korjata niska-hartia-selkä seudun vaivoja, muokata vartaloasi tai haastaa itseäsi tasapainottavalla toiminnallisella treenillä.

Anne Puranen

Hyvinvoinnin perustan tulisi olla oma tahto ja halu tehdä itselle hyvää. Olen täällä sinua varten henkilökohtaisena valmentajanasi, kun tarvitset tukea esimerkiksi uusien elämäntapojen opettelussa. Kuljen ja kannustan muutoksen tielläsi hyväksyen ja kuunnellen – tsemppaan jatkamaan. Etsitään yhdessä juuri sinua palveleva hyvinvointikokonaisuus.

Noora Liukkonen

Teen valmentajana matkastasi varmasti hikistä ja hauskaa. Mitkään tulokset eivät tule miettimällä vaan tekemällä, viedään harjoittelusi ja tulokset uudelle tasolle, lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi. Mieluinen liikunta, terveellinen ruoka ja riittävä palautuminen se antaa aina enemmän kun ottaa! Kehon huoltamista unohtamatta, toimin myös hierojana.

Heidi Leppämäki

Valmentajana katson ihmistä kokonaisuuteen ja erityisesti henkisen kuormituksen purkaminen ja voimavarojen koordinointi asiakkaan parhaaksi on minulle lähellä sydäntä. Muutosvalmennuksessa olen sinulle läsnä ja kuuntelen, etsitään ratkaisuja sinulle voida paremmin. Luodaan tapaamisissa turvaa ja uskallusta tutkia omaa sisäistä maailmaa. Ohjauksissa olen napakka mutta huumoria treenissä varmasti on.

Sinna Olkkola

Valmentajana ja hierojana minulle tärkeintä on löytää kultainen keskitie mieluisuuden ja tehokkuuden välillä. Kuuntelen mielipiteitäsi ja fiiliksiäsi tarkalla korvalla ja otan ne huomioon suunnittelussa sekä toiminnan välissä. Tärkeimmät tavoitteet minulle PT-tunneilla on hymy ja hiki.

Laura Pulkkinen

Työkseni autan ihmisiä pysymään kunnossa. Jos sinulla on vaivaa niskassa, selässä, olkapäässä.. Ota yhteyttä ja katsotaan miten sopivilla liikkeillä saadaan apua asiaan. Omasta kunnosta kannattaa huolehtia jo etukäteen, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Tavoitteenani on tehdä itseni tarpeettomaksi.

Lilli Länsimies

Valmentajana olen sopivasti jämäkkä ja haastan Sinua riittävästi kehittyäksesi. Lupaan olla läsnä ja kuunnella. Valmennus näkemykseni on toimiva kokonaisuus – oikeanlainen liikunta, kivuton ja toimintakykyinen keho, laadukas uni, hyvä ravinto sekä riittävästi iloa ja nautintoa tuottavia asioita. Harjoituksissa keskitytään oikeaoppisiin tekniikoihin leppoisalla fiiliksellä ja huumorilla höystettynä.

*asiakaspaikkoja rajallisesti