Treenaa KOKO KESÄ Huumalla hintaan 99€! 

Hyvinvointikeskus Huuma inspiroivaa, hauskaa ja tehokasta ryhmäliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä sekä laajan ja kattavan kuntosalilaite valikoiman, jolla saat tehtyä tehokkaan treenin!

Treenaa kesäkuusta elokuun loppuun saakka edullisesti. Säästä JOPA yli 160€!

Ryhmäliikuntaa, kuntosali vai kenties molemmat?

Monipuolinen lajivalikoimamme haastaa sinut nostamaan sykettäsi, vahvistaa lihaskuntoasi, auttaa sinua palautumaan ja rauhoittumaan, sekä löytämään itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ennen kaikkea saat treenata ryhmäliikuntatunneillamme yhdessä muiden kanssa, fiilistellä hyvää musiikkia ja löytää liikunnasta elämyksiä. Sinulla on varaa valita yli 35 viikko tunnista itsellesi sopivimmat treenimuodot jokaiselle päivälle!

Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyiaikaiset puitteet. Löydät tilan toiminnalliseen harjoitteluun sekä mahdollisuuden isojenkin painojen nostoon voimailupuolellamme. Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle vielä uutta ja aloittelet harrastusta teet sen helposti aloittelevan kuntoilijan laitteistollamme.

*Tarjous koskee vain uusia sopimuksia. Asiakkuus jatkuu normaalihintaisena valitun asiakkuustyypin mukaisesti 4 viikon laskutusjaksolla 1.9.2024. Normaalihintainen asiakkuus on toistaiseksi voimassaoleva 4 viikon irtisanomisajalla.

Aloittamalla viimeistään 30.6.2024 treenaat yhdellä summalla elokuun loppuun saakka! Aloita treenit NYT äläkä myöhemmin! Hyödynnä etu täältä.

Liittyessäsi Huuman asiakkaaksi kesäkampanjan aikana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Aloittaessasi ennen 30.6.2024 aikana säästät jopa yli 260€! Valitavanasi on kolme erilaista jäsenyyttä!

  • Jäsenyys RYHMÄLIIKUNTA, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-24 sekä treenikirjasto ja virtuaalipalvelu. Lisäksi käytössäsi on Huuma GYM Karhula kylmäsali 24/7.
  • Jäsenyys KUNTOSALI, joka sisältää kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-24 sekä Huuma GYM Karhula kylmäsalin käytön 24/7.
  • Jäsenyys PÄIVÄKORTTI, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-16 sekä treenikirjasto ja LesMills+ -virtuaalipalvelu.

Tarjousjakson jälkeen sopimus jatkuu 1.9.2024 alkaen normaalihintaisena valitun jäsenyystyypin mukaisesti. Noudatamme sopimuksissamme yhden laskutusjakson (4 viikkoa) irtisanomisaikaa.

Etu on hyödynnettävissä sunnuntaihin 30.6. klo 23:59 saakka. Hanki asiakkuutesi täältä.

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!

Jäsenyytemme joustavat sinun muuttuviin elämäntilanteisiin. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Voit valita jäsenyytesi sinulle sopivilla ehdoilla!

Huumasta toimeen!

Avarat ja ilmavat kuntosalitilat takaavat tehokkaan ja terveysturvallisen treeniympäristön. Reilun tuhannen neliön alueelta löytyy laaja valikoima laitteita ja saat tehokkaan kuntosalitreenin ilman turhia jonottamisia laitteisiin. Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Meiltä löydät monipuolisen lämmittelyalueen, aloittelevan kuntoilijan laitteiston, voimailupuolen, toiminnallisen harjoittelun alueen sekä rauhelliseen esim. venyttelyyn sopivan tilan.

Huumasta toimeen – sinulle sopivimman jäsenyyden löydät täältä!

Huuman asiakkaana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tavoitteisiin sopivat asiakkuuden antavat mahdollisuuden Sinulle pitää huolta hyvinvoinnistasi arkeesi sopien!

Asiakkaanamme nautit huomattavista eduista jäsenyystyypistä riippumatta..

  • …saat veloituksetta kokeilla XCryo kylmähoidon tehoa kivunlievityksessä!
  • …saat hyödyntää Neurosonic-väreilyhoitoa kerran veloituksetta. Väreilyhoito toimii mm. unettomuuden, stressinlievityksen ja sekä palautumisen lääkkeettömänä hoitona.
  • …hyödynnä kanta-asiakasedut.

Lue lisää Kanta-asiakaseduista täältä.

Liity asiakkaaksemme ja löydä Sinun Huumasi!

Huumasta toimeen – hyödynnä tarjous ja hanki jäsenyytesi täältä!

Voit hankkia jäsenyytesi verkkokaupastamme tai liittyä jäseneksi paikan päällä.

Huumaannu nyt! Aloita treenit meillä.

Edun saat helpoiten verkkokaupastamme.