Haluatko pudottaa painoa tehokkaasti?

Hae mukaan supersuosittuun Kevyempi Minä 2.2. – painonpudotusohjelmaan ja tee tuntuvia tuloksia!

Kevyempi Minä on suuren suosion saavuttanut painonpudotusohjelma, jossa karistetaan tehokkaasti ylimääräiset kilot vyötäröltä. Valmennuksessa teet tuntuvia tuloksia kohti kevyempää oloa yhdessä kannustavan valmentajan ja pienryhmän kanssa. Lukemattomat tyytyväiset asiakkaat ovat saavuttaneet Kevyempi Minä -konseptin avulla uskomattomia tuloksia – tässä valmennuksessa tiputat painoa jopa -20 kg!

Kevyempi Minä 2.2. on 12 viikkoa kestävä hauska ja helppo pienryhmävalmennus, joka ei vaadi sinulta supersuorituksia. Luvassa ei siis ole mautonta ruokaa tai mahdotonta määrää treenejä. Ohjelmassa tehdään tuloksia järkevien valintojen kautta, jotka mahtuvat myös kiireiseen arkeen.

”Paras päätös viime syksynä oli liittyä mukaan 2.0 ryhmään, painoa on pudonnut, rasvaprosentti alentunut ja liikunnan ilo palannut. Tee tämä oman terveytesi tähden.” – Nina, asiakas

Haku ohjelmaan on auki!

Hae valmennukseen

Kevyempi Minä 2.2

 • 12 viikkoa kestävä valmennus
 • Tähtäimenä painonpudotus ja kevyempi elämäntyyli
 • Monipuoliset liikuntavaihtoehdot kotitreeneistä kuntosaliin
 • Riittävä ruokavalio, jota on helppo noudattaa
 • Pienryhmätapaamiset kaksi kertaa viikossa
 • Ammattilaisen luomat ohjelmat ja jatkuva tuki
 • Hyvinvointikeskus Huuman liikuntapalvelut saatavillasi

Hae mukaan NYT ja varmista paikkasi valmennuksessa. Paikkoja on rajallisesti.

Valmennus on sinulle…

 • …kun vyötäröllä kiristää ylimääräiset kilot.
 • …kun motivaatiosi liikkumiseen on kadonnut ja haluat löytää sen uudelleen.
 • …kun kaipaat ryhmän sekä valmentajan tukea laihdutukseen.
 • …kun haluat laihtua ilman nälkää ja ankaraa asennetta.
 • …kun olet valmis sitoutumaan 12 viikon valmennukseen.
 • …kun haluat tiputtaa painoa järkevästi mutta tehokkaasti.

Kevyempi Minä 2.2. on silmiä avaava matka kohti kevyempää loppuelämää. Lopettaa jatkuva painon kanssa jojoilu ja tule mukaan!

Hae mukaan valmennukseen ja muuta elintapojasi pysyvästi

”Se oli onnenpäivä päästää mukaan ryhmään. Päivääkään en vaihtaisi pois. Olo on ihan taivaallinen” – Kipa, asiakas

Valmennuksen hinta vain 89,90€/4 vko

Suosittu valmennus täyttyi viimeksi hetkessä. Ilmoittaudu mukaan ajoissa ja varmistat paikkasi kevään 2022 pienryhmässä. Kysy lisää valmennuksesta laura.pulkkinen@clubhuuma.fi

Hae valmennukseen

Tiputa painoa ilman nälkää

12 viikkoa kestävä Kevyempi Minä 2.2. -pienvalmennusryhmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tiputtaa jopa -20 kiloa ilman nälkää. Tässä valmennuksessa EI lasketa kaloreita, EI kärvistellä nälässä, EI haluta luovuttaa.

Innostava valmennus opettaa sinulle, kuinka painoa voi pudottaa syömällä terveellisesti mahan täydeltä oikeaa ruokaa. Järkevästi luotujen ravinto-ohjeiden avulla innostut terveellisestä ruuasta monipuolisten reseptivinkkien avulla. Valmennuksen aikana mieliteot katoavat ja kannustavat sinua jatkamaan kohti kapeampaa vyötäröä!

Valmennus alkaa tammikuussa 2022 yhdessä pienryhmän kanssa.

Arkeen sopiva määrä liikuntaa

Painon pudottaminen EI VAADI jatkuvia lenkkejä ja järjetöntä määrää kuntosalitreenejä. Tuntuvien tulosten kannalta on tärkeämpää, että löydät uudelleen liikkumisen ilon. Nyt ei treenata veren maku suussa. Kevyempi Minä 2.2. tarjoaa kaikille kuntotasoille sopivan mielekkään ja mukavan treeniohjelman, joka mahtuu myös kiireisemmän ihmisen arkeen. Tähän valmennukseen voit hypätä vaikka ruuhkavuosien keskellä!

12 viikon valmennukseen kuuluu kaksi tapaamista viikossa yhdessä pienryhmän kanssa. Innostavissa ryhmätreeneissä opit liikkumaan turvallisesti ja omia tavoitteitasi tukevalla tavalla. Tämän lisäksi saat monipuolisia treeniohjeita kotiin, ulos ja kuntosalille – valitse tapa, joka toimii juuri sinulle. Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Hyvinvointikeskus Huuman kuntosalin ja ryhmäliikunnat koko 12 viikon ajaksi.

Ota askel kohti kevyempää oloa

”12 viikon matkasta on kohta 10 vkoa kulunut ja painoa on tippunut noin 1 kg/vko.
Vireystaso on parantunut huomattavasti ja jaksaa tehdä myös kotihommia.” – Kari, asiakas

Oletko aloittanut elämässäsi liian monta laihdutuskuuria ilman tuloksia? Painonpudottajat kohtaavat matkansa varrella paljon haasteita, jotka tekevät painonpudotuksesta hankalaa ja tuloksetonta.

 • PELKKÄÄ SALAATTIA JA KUIVAA KANAA. Terveellinen laihduttajan ruokavalio on monipuolinen eikä vaadi nälässä kärvistelyä. Tähän valmennukseen voit osallistua myös perhe-elämän keskellä, sillä valmennuksessa voit syödä ihan tavallista kotiruokaa. Ja mikä parasta; saat syödä vatsasi täyteen! Vaakalukeman tippuminen, mielitekojen loppuminen ja virkeä olo kehossa motivoivat sinua syömään terveellisemmin.
 • LIIAN PALJON LIIKUNTAA. Moni netin valmennusohjelma sisältää 5 kuntosalitreeniä ja päälle aamulenkkejä tyhjällä vatsalla. Jos painonpudottaminen vaatii jatkuvaa hampaiden kiristelyä, ohjelmaan on lähes mahdotonta sitoutua. Kevyempi Minä 2.2. valmennuksessa osallistujat saavat harrastaa innostavaa liikuntaa yhdessä sekä itse valitsemallaan tyylillä Huuman laadukkaassa kuntokeskuksessa. Voit siis liikkua juuri niin kuin sinä haluat; kokeile vaikka ryhmäliikuntaa!
 • EI TUKEA. Oletko kokeillut joskus pudottaa painoa yksin tuloksetta? Ryhmän tukea ei turhaan korosteta; yhteistä tavoitetta kohti kulkeva pienryhmä tarjoaa tukea, kun motivaatio meinaa karata. Ryhmästä löydät yhteisön jossa jakaa onnistumisia ja resepti-ideoita. Tämä valmennus EI OLE yksi niistä lukemattomista laihdutusyrityksistä, jotka ovat jääneet kesken.
 • EI AMMATTILAISEN OHJEITA. Kun painoa pudotetaan ilman valmentajan apua, matka usein tyssää perinteisiin kompastuskiviin ja lopulta motivaation hukkumiseen ilman selkeää päämäärää. Kevyempi Minä tarjoaa pienryhmälle oman valmentajan, jolta voit kysyä neuvoa kun sitä tarvitset. Saat myös valmennukseen selkeät ohjeet, joiden noudattaminen on helppoa eikä vie sinulta liikaa energiaa.
 • Ruokavalio ja ravintovalmennus

 • Motivaatiovalmennus kohti elämäntapaa

 • Inbody-mittaus ja henkilökohtaiset tavoitteet

 • Monipuolinen treeniohjelma

 • Ryhmän sekä valmentajan tuki

STARTTI TAMMIKUUSSA – HAE MUKAAN NYT!

Kun lähdet mukaan, saat KAIKEN TÄMÄN!

Innostut terveellisemmästä elämäntavasta, jota haluat noudattaa myös valmennuksen jälkeen. Valmennus toimii loistavana lähtölaukauksena terveellisemmälle elämäntyylille. Valmennuksen lopussa saat myös jatko-ohjeet, jotka helpottavat terveellisten valintojen tekemistä myös kesän aikana.

Pudotat painoa tehokkaasti vain 12 viikossa. Usko tai älä, aikaisemmista epäonnistuneista painonpudotusyrityksistä huolimatta tässä ohjelmassa myös sinä onnistut. Valmennuksessa teet kestäviä tuloksia jopa -20 kiloon asti.

Löydät liikunnan ilon uudelleen. Valmennuksessa saat monipuoliset treeniohjeet kotitreeneihin, ulkoliikuntaan sekä kuntosalille. Lisäksi pääset mukaan innostaviin ryhmätreeneihin 2 krt viikossa. Tässä valmennuksessa pääset liikkumaan sinulle sopivalla tyylillä!

Treenaat yhdessä ryhmän kanssa kahdesti viikkoon. Valmennuksessa saat myös 12 viikon ajaksi Hyvinvointikeskus Huuman liikuntapalvelut käyttöösi (edun arvo jopa yli 200 €).

Monipuoliset ohjeet ja reseptit ruokavalion koostamiseen. Tämä ruokavalio ei vaadi ruokien punnitsemista, pelkkää salaattia tai kanaa ja riisiä. Ruokavalio perustuu terveelliselle kotiruualle, joten voit edelleen jatkaa illallisia yhdessä perheesi kanssa.

Pääset InBody-mittaukseen valmennuksen alussa ja lopussa. Valmennus alkaa henkilökohtaisella tapaamisella valmentajan kanssa, jossa käytte läpi aloitustilanteesi sekä oman henkilökohtaisen tavoitteesi.

Sitoutuneen valmentajan ja ryhmän tuen. Kun motivaatio hukkuu, tarvitset apua tai haluat fiilistellä onnistumisiasi, ryhmän ja valmentajan tuki auttaa matkallasi. Tulet huomaamaan, kuinka tärkeä tuki oma pienryhmä voikaan olla!

Heräsikö kysyttävää?

Kysy lisätietoja laura.pulkkinen@clubhuuma.fi tai hae mukaan HETI.

Kevyempi Minä 2.2 vain 89,90€/4 vkoa

12 viikkoa kestävä valmennus pienryhmässä saa housujen vyötärön löystymään ja olon virkistymään.

Tule mukaan – tätä päästöstä ET TULE KATUMAAN!

Valmennuksen aikataulu

 • Haku valmennukseen päättyy joulukuun 2021 lopussa. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Hae mukaan täällä.
 • Aloitat valmennuksen tapaamalla valmentajasi henkilökohtaisesti. Teette yhdessä InBody-mittauksen ja käytte läpi sinun henkilökohtaiset tavoitteesi.
 • Saat tarkat treeniajat, jäsenyyden kuntokeskukseen sekä treeni- ja ruokavalio-ohjeet itsellesi.
 • 12 viikon matka starttaa yhdessä pienryhmätapaamisella. Let’s go!

Valmennuksen hinta on vain 89,90€ / 4 vkoa (sisällön arvo erikseen ostettuna yli 500€!). Lähde mukaan!

HAE MUKAAN NYT JA VARMISTA PAIKKASI AJOISSA!