BLACK WEEK -tarjous! Loppuvuoden treenit EUROLLA! 

Tarjoamme sinulle ja ystävällesi inspiroivaa, hauskaa ja tehokasta ryhmäliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä sekä laajan ja kattavan kuntosalilaite valikoiman, jolla saat tehtyä tehokkaan treenin!

Monipuolinen lajivalikoimamme haastaa sinut nostamaan sykettäsi, vahvistaa lihaskuntoasi, auttaa sinua palautumaan ja rauhoittumaan, sekä löytämään itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ennen kaikkea saat treenata ryhmäliikuntatunneillamme yhdessä muiden kanssa, fiilistellä hyvää musiikkia ja löytää liikunnasta elämyksiä. Sinulla on varaa valita yli 40 viikko tunnista itsellesi sopivimmat treenimuodot jokaiselle päivälle!

Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyiaikaiset puitteet. Löydät tilan toiminnalliseen harjoitteluun sekä mahdollisuuden isojenkin painojen nostoon voimailupuolellamme. Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle vielä uutta ja aloittelet harrastusta teet sen helposti aloittelevan kuntoilijan laitteistollamme. 

Aloita nyt treenit Huumalla ja saat kaupan päälle henkilökohtaisen 30min treenin valmentajan opastuksella!

Liittyessäsi Huuman asiakkaaksi BLACK WEEK -kampanjan aikana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Treenaat loppuvuoden hintaan 1€! Tarjousjakson jälkeen sopimuksesi jatkuu normaalihintaisena. Valitavanasi on kolme erilaista jäsenyyttä!

  • Jäsenyys RYHMÄLIIKUNTA, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-24 sekä ONLINE-treenit. Lisäksi käytössäsi on Huuma GYM Karhula kylmäsali 24/7.
  • Jäsenyys KUNTOSALI, joka sisältää kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-24 sekä Huuma GYM Karhula kylmäsalin käytön 24/7.
  • Jäsenyys PÄIVÄKORTTI, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-16 sekä ONLINE-treenit.

Noudatamme sopimuksissamme yhden laskutusjakson (4 viikkoa) irtisanomisaikaa. Jos et halua jatkaa sopimusta, niin ilmoita siitä 1.1.2023 mennessä osoitteeseen toimisto@clubhuuma.fi. Tällöin asiakkuutesi päättyy 28.1.2023.

Etu on hyödynnettävissä perjantaihin 25.11. klo 23:59 saakka. Hanki asiakkuutesi täältä.

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!

Jäsenyytemme joustavat sinun muuttuviin elämäntilanteisiin. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Voit valita jäsenyytesi sinulle sopivilla ehdoilla!

Huumasta toimeen!

Avarat ja ilmavat kuntosalitilat takaavat tehokkaan ja terveysturvallisen treeniympäristön. Reilun tuhannen neliön alueelta löytyy laaja valikoima laitteita ja saat tehokkaan kuntosalitreenin ilman turhia jonottamisia laitteisiin. Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Meiltä löydät monipuolisen lämmittelyalueen, aloittelevan kuntoilijan laitteiston, voimailupuolen, toiminnallisen harjoittelun alueen sekä rauhelliseen esim. venyttelyyn sopivan tilan.

Huumasta toimeen – sinulle sopivimman jäsenyyden löydät täältä!

Huuman asiakkaana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tavoitteisiin sopivat asiakkuuden antavat mahdollisuuden Sinulle pitää huolta hyvinvoinnistasi arkeesi sopien!

Asiakkaanamme nautit huomattavista eduista jäsenyystyypistä riippumatta..

  • …saat veloituksetta kokeilla XCryo kylmähoidon tehoa kivunlievityksessä!
  • …saat hyödyntää Neurosonic-väreilyhoitoa kerran veloituksetta. Väreilyhoito toimii mm. unettomuuden, stressinlievityksen ja sekä palautumisen lääkkeettömänä hoitona.
  • …hyödynnä kanta-asiakasedut.

Lue lisää Kanta-asiakaseduista täältä.

BLACK WEEK -tarjouksen jäsenyydellä rahallinen hyöty!

Huumasta toimeen – hyödynnä tarjous ja hanki jäsenyytesi täältä!

Hankkimalla jäsenyytesi nyt saat huomattavia rahallisia.

  • Loppuvuoden treenit hintaan 1€! Voit säästää jopa yli 100€ liittymällä nyt.
  • Saat 30min PT treenit veloituksetta valmentajan opastuksella. Arvo 55€.

  • Hyödynnät parhaimmillaan yli 150€ arvosta etuja!

Liity asiakkaaksemme ja löydä Sinun Huumasi!

Voit hankkia jäsenyytesi verkkokaupastamme tai liittyä jäseneksi paikan päällä.

Huumaannu nyt ja treenaa loppuvuosi hintaan 1€!

Edun saat helpoiten verkkokaupastamme.