Neurosonic – palaudu ja aktivoidu

Kärsitkö uniongelmista ja väsymyksestä tai tunnet olosi stressaantuneeksi ja mielen kireäksi? Rajoittavatko kipu ja liikkuvuus liikunnasta nauttimista vai etsitkö keinoa ahdistuksen hoitoon ilman lääkkeitä? Tutustu kokonaisvaltaiseen Neurosonic-hoitoon ja löydä luonnollinen apu kehon stressiperäisiin oireisiin.

Neurosonic-divaani toimii lähettämällä kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologian matalataajuusvärähtely edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Neurosonic-matalataajuushoidon värähtelevä rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jossa hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unettomuus ja kipu helpottuvat.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Neurosonic-värähtelyhoito toimii unettomuuden lääkkeettömänä hoitona, auttaa työssä stressaantunutta tai urheilijaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Neurosonic-tuoli on siis luonnollinen ja turvallinen apu moneen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Nopeat, virkistävät ja rentouttavat ohjelmat

Lyhyet 10–20 min rentoutusohjelmat lievittävät lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Pidempiä 20–41 min ohjelmia käytetään rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua.

10 min Tehonokoset soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävänä pikahoitona.

Aktivoivat ohjelmat

Lyhyt 12 min rentoutusta käytetään vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan aktivointiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn sekä kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi.

Pidempi 24 min sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan tehokkaasti lihasten toimintaa.

Pitkät palauttavat ohjelmat

Palauttavat ohjelmat on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen, lisäten voimakkaasti veri- ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia.

Pidemmät 36–41 min ohjelmat ovat erinomaisia yhdistelmäohjelmia unihäiriöiden, stressin, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Neurosonic-hoitojen hinnat

Kertakäynnit

Lyhyt 19 € (10-20min)
Pitkä 29 € (24-41min)

Sarjakortit

Kaikki sarjakortit tarjoavat apua eri tilanteisiin:

  • Valitse Virkisty-sarjakortti, kun kaipaat virkistystä, irtiottoa arjesta ja rauhallista aikaa itsellesi. Virkisty-sarjakorttiin kuuluvat 10–24 minuutin välillä olevat ohjelmat (Tehonokoset, Rentoutus ja Aktivointi). 109 €
  • Valitse Palaudu-sarjakortti, kun tarvitset erityisesti apua palautumiseen ja rentoutumiseen. Palaudu-sarjakorttiin kuuluvat erityisesti palauttavat ja rentouttavat ohjelmat (24-41min), mutta myös muut ohjelmat ovat tällä sarjakortilla käytettävissä. 199 €
  • Valitse Nuku paremmin-sarjakortti, kun haluat lieventää stressiperäisiä oireita sekä parantaa unenlaatuasi. Nuku paremmin-sarjakorttiin kuuluvat stressiä lieventävät ja unenlaatua parantavat ohjelmat (24-41min), mutta myös muut ohjelmat ovat tällä sarjakortilla käytettävissä. 199 €

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee juuri sinulle sopivan ohjelmakokonaisuuden. Kaikki sarjakortit sisältävät kahdeksan hoitokertaa. Meiltä löydät myös kokonaisvaltaiset valmennusryhmät entistä intensiivisempään palautumiseen sekä hemmottelevat hieronnat.

Varaa ensimmäinen kertasi maksutta ja tule tutustumaan! Varaa suoraan oma aikasi lepoon jättämällä yhteystietosi: