Neurosonic – palaudu ja aktivoidu

Kärsitkö uniongelmista ja väsymyksestä?
Tunnet olosi stressaantuneeksi ja mielen kireäksi?
Kipu ja liikkuvuus rajoittaa liikunnasta nauttimisen?

Neurosonic-divaani lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.
Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu helpottuu. 

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa työssä stressaantunutta tai urheilijaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Virkistävät ja rentouttavat ohjelmat
Lyhyet 10-20min rentoutus-ohjelmat lievittävät lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä.
Pidempiä ohjelmia 20-41min käytetään rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. 

10min Tehonokoset soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävänä.

Aktivoivat ohjelmat

Lyhyt 12min rentoutus/hieronta käytetään vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. 

Pidempi 24min sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttavat ohjelmat

Palauttavat ohjelmat ovat tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen, lisäten voimakkaasti veri- ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia.

36-41min ohjelmat ovat erinomaisia yhdistelmäohjelmia unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Unen laadun parantaminen (lue lisää https://neurosonic.fi/pages/uniongelmat-unen-laatu)

Stressin ja stressiperäisten oireiden lievitys (lue lisää https://neurosonic.fi/pages/stressin-lievitys)

Palautuminen (lue lisää https://neurosonic.fi/pages/palautuminen)

KERTAKÄYNNIT

Lyhyt (Aktivoivat, Virkistävät) 15€ (10-20min)

Pitkä (Rentouttavat, Palauttavat) 25€ (24-41min)

SARJAKORTIT

Kaikki sarjakortit tarjoavat apua eri tilanteisiin; 

Valitse Virkisty-sarjakortti, kun kaipaat virkistystä, irtiottoa arjesta ja rauhallista aikaa itsellesi. Virkisty-sarjakorttiin kuuluu 10minuutin sekä 24minuutin välillä olevat ohjelmat (Tehonokoset, Rentoutus, Aktivointi). 99€

Valitse Palaudu-sarjakortti, kun tarvitset erityisesti apua palautumiseen ja rentoutumiseen. Palaudu-sarjakorttiin kuuluu erityisesti palauttavat ja rentouttavat ohjelmat (24-41min), mutta myös muut ohjelmat ovat tällä sarjakortilla käytettävissä. 179€

Valitse Nuku paremmin-sarjakortti, kun haluat lieventää stressiperäisi oireita sekä parantaa unenlaatuasi. Nuku paremmin-sarjakorttiin kuuluu stressin lievitystä ja unenlaatua parantavat ohjelmat (24-41min), mutta kaikki muutkin ohjelmat ovat käytettävissäsi. 179€

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee juuri sinulle sopivan ohjelmakokonaisuuden. Kaikissa sarjakortit sisältävät kahdeksan hoitokertaa. Varaa ensimmäinen kertasi maksutta ja tule tutustumaan / varaa suoraan oma aikasi lepoon jättämällä yhteystietosi: