X-TONE™ nyt Huumalla!

X-TONE™ vahvistaa ja hoitaa kipeitä ja jumissa olevia lihaksia sekä poistaa rasvakertymiä

Tämä laite edustaa uuden ajan teknologiaa ja MMS (Magnetic Muscle Stimulation) -laite kehon palautukseen sekä rentouttamiseen rasituksesta, kuntoutukseen ja lihasten hermotuksen parantamiseen tai ei-toivottujen rasvakertymien poistamiseen. Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto vatsalihasten vahvistamiseen, hoidolla voidaan harjoittaa heikomman puolen lihaksia ja lisätä lihaserottuvuutta.

X-TONE™ palautumishoito-ohjelmien avulla voidaan nopeuttaa tehokkaasti palautumista harjoittelun tuomasta rasituksesta. Lisäksi voit saada apua kehon kiputilojen hoitoon ja ylläpitää lihaskuntoa vammautuneella alueella.

X-TONE™ tuo nopeampia tuloksia ja tukea harjoitteluun, edistää palautumista, jouduttaa lihasten palautumista ja parantaa hermotusta.

Yksi hoitokerta vastaa noin kymmentä intensiivistä kuntosalitreeniä!

X-TONE™ – aito pelinmuuttaja kuntoutuksessa ja vartalon muokkauksessa

Lihasstimulaatioterapia

» Nopeuttaa lihastenpalautumista
» Tukee kuntoutusta
» Parantaa lihaskuntoa
» Vähentää ei-toivottua rasvan kertymistä
» Vaikuttavia tuloksia lyhyessä ajassa

Kysy lisää

Jenni Pienmunne
p. 0440488626

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia lihasten vahvistamiseen

MMS-hoidot ovat kohdennettuja, intensiivisiä ja erittäin nopeasti toistuvia supistuksia lihakseen.

Menetelmä on alunperin kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen. Hoito mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat. X-TONE™ toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

X-TONE™ helpottaa särkyä ja kiputiloja

Hoito erittäin tehokas esimerkiksi alaselän ja pakaran alueen kiputilojen hoitoon sekä istumisesta aiheutuneen hermopuristusten lievittämiseen.

Istuminen ja liikkumattomuus voi aiheuttaa mm. takareisissä ja lonkankoukistajissa kireyttä, joka voi aiheuttaa pitkittynyttä kipua alaselkään. Hoidon avulla saadaan lihasjumeja helpotettua ja kehon kireyksiä avattua tehokkaasti, jolloin lantio pääsee asettumaan parempaan asentoon ja se usein helpottaa selkäkipuja.

X-TONE™ hoivaa ja vahvistaa lantionpohjan lihaksia

Laitteen lisäosalla on mahdollista vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja parantaa lihasten ja aivojen välistä yhteyttä lantionpohja lihasten hermottamisella.

Lantionpohjan lihasten kuntoon ja toimintaan vaikuttavat ikä, sairaudet, alatiesynnytys, ylipaino ja erilaiset kirurgiset toimenpiteet. Heikentyneet lantionpohjan lihakset on yleinen, mutta vaiettu vaiva. Vaivasta kärsivillä henkilöillä voi esiintyä virtsankarkailua, peräsuolen tai synnytinelinten laskeumia. Lantionpohjanlihasten vahvistaminen ei ole helppoa ja se vaatii valtavaa keskittymistä ja oman kehon tuntemista.

Laitteen päälle istutaan vaatteet päällä. Suosittelemme ohuita urheiluvaatteita.

X-TONE™ kiinteyttää sieltä mistä haluat

Hyödy erityisesti tehokkaasta vatsan, pakaran ja reisien muokkaamisesta ja mm. pakaran profiilin muokkaamisesta.

MMS-teknologian avulla voidaan kohdentaa lihaksen muokkaus halutulle alueelle ja lisäamään alueen kiinteyttä.

Hinnasto

10 min kokeilu – Maksuton

Kertakäynti – 69€

5x sarjakortti – 299€

Huuman jäsenille -10% hinnasta

Huomioi ennen hoitoa

X-TONE™ hoito tehdään vaatteet päällä. Suosittelemme mukavia joustavia vaatteita. Hoitoa ei voida tehdä olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai kehossasi on magneettiin reagoivia metalleja. Varmistathan lääkäriltäsi esimerkiksi tekonivelten tai ruuvien soveltuvuudesta. Laite toimii magneettistimuaaltiona ja esimerkiksi magneettikuvantamisen esteet ovat samat kuin X-TONE™ hoidossa.