Hyvinvointikeskus Huuman treenikirjasto käytössäsi! Valitse itsellesi sopiva harjoitus ja nauti ohjauksesta ihan kaikkialla missä liikutkin!

Kirjasto on monipuolinen kattaus kehonpainolla sekä kotitreenivälineillä tehtäviä harjoituksia. Kehitämme palveluamme kaiken aikaa, jotta treenit kulkevat mukanasi aina!

 

Suomalainen terveysliikuntamuoto, joka sisältää rauhallisia, hengityksen rytmiin tehtäviä avaavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunti aloitetaan lämmittävällä ja rentouttavalla asahilla, jonka jälkeen jatketaan rauhallisilla venytyksillä. Kaikille sopiva rentouttava ja palauttava tunti. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Les Mills BODYBALANCE on hienovarainen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Les Mills BODYCOMBAT sisältää valtavasti voimaa ja energiaa! Karaten, taekwondon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikoita hyödyntämällä haastat mielikuvituksellisen vastustajasi. Samalla kulutat valtavasti energiaa, kehität taitojasi ja tulet vahvemmaksi. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

30 minuutin keskivartalotreeni joka kehittää on keskivartalon hallintaa ja lihaskuntoa. Tunti on suunniteltu parantamaan toiminnallista voimantuottoa keskivartalosta ja luomaan parempi tasapaino ja lisäämään liikkuvuutta. Tehokkaiden selkä- ja vatsaliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Harjoittelussa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Huumajooga on maadoittumista, paikallaan pysymistä ja rentoutumista parhaimmillaan. Tunti etenee hyvin hitaasti; asennoissa ollaan usein monta minuuttia kerrallaan. Huumajoogassa lihaksien sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja. Huumajoogalla on myös hermostoa rauhoittava vaikutus. Antaudumme rauhalliseen, tasapainottavaan harjoitukseen, jossa on mahdollista tutustua itseensä yhä uudestaan ja kenties löytää kehostaan ja mielestään uusia ulottuvuuksia. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

HuumaKUNTO on hullun hauska ja kokonaisvaltainen lihaskuntotunti. Tunnilla opit käyttämään välineitä ja tekemään liikkeet hyvällä ja oikeaoppisella tekniikalla. Tunti on rakennettu lihaskunto- ja sykettä maltillisesti nostattaviin osioihin. Liikkeet suoritetaan aikaa vastaan, joten et tarvitse rytmitajua taikka nopeaa suoritustempoa! Tunti soveltuu niin aloittelijoille, liikunnasta pitkän tauon pitäneelle kuin myös kokeneemmalle treenaajalle. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Erilaisia harjoituksia sykkeennostosta venyttelihin ja lihaskuntoon. Treenejä laidasta laitaan Huuman ohjaajien vetämänä. Kokeile ja löydä omat suosikkisi! Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Ota vartti työpäivästäsi ja anna kehollesi hetki aikaa elpyä työpäivän rasituksesta. Helpot ja yksinkertaiset harjoitukset vetreyttävät ja virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Kahvallinen kuula, jota voi käyttää monipuoliseen vastusharjoitteluun. Tunnilla tehdään hyvän musiikin tahdissa koko kehoa vahvistavia, toiminnallisia liikkeitä. Kahvakuulalla harjoittelu sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Rauhallinen, kehoa huoltava tunti. Tunnin tarkoitus on vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kehon palautumista treeneistä. Tunnilla käytetään mm. Foamrullaa sekä hierontapalloja apuvälineina. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Liikkeelle treenit sopii kaiken kuntoisille ja ne voit tehdä missä ja milloin vain. Valitse lihaskuntoa tai liikkuvuutta ja nauti treenistäsi Huuman ohjaajien opastuksessa. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Hauskaa ja tehokasta! Tanssi on liikuntamuoto joka sopii aivan kaikille! Kaikenikäiset nauttivat iloisista ja tarttuvista tunnelmista sekä tanssin lumosta, rytmistä ja mahtavasta energiasta Huuman tanssillisilla tunneilla.Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

 

Terveselkä -tunnin tavoitteena on parantaa ryhtiä sekä kehonhallintaa arjessa. Tunti sisältää rangan liikkuvuutta, lihaskunto harjoituksia sekä venyttelyä. Liikkeet ovat tuttuja pilateksesta ja joogasta, mutta myös ajoittain käytetään erilaisia välineitä kuten Foam rullaa sekä kuminauhoja. Sopii kaiken kuntoisille. Kirjastoon pääset klikkaamalla kuvaa.