Asiakkuus Huumassa

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet! Jäsenyytemme joustavat sinun muuttuviin elämäntilanteisiin. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sinulle oikeanlaisen asiakkuuden. Meillä käy maksuvälineenä myös yleisimmät liikuntaedut. Suosittelemalla ystäväsi huumalaiseksi, saat omaan jäsenmaksuusi helpotusta.

Infoa ja tsemppiä

Tarjoamme maksutta asiakkaillemme noin 20min henkilökohtaisen opastuksen kuntosalin laitteisiin tai vaihtoehtoisesti opastuksen ryhmäliikuntaan. Voit varata opastuksen vastaanotostamme 045 125 3277. Yksin ei tarvitse jäädä!

Kysy asiakkuuksista: Laura Pulkkinen 044 7092828 tai etunimi.sukunimi(at)clubhuuma.fi

Suosittele ystävälle

Suosittele ystäväsi Huuman jäseneksi ja saat jokaisesta liittyjästä 10€ pois omasta jäsenmaksustasi. Edun saa Club / Virkku / Club-opiskelija / Puntti ja HuumaJunior asiakkuuksista. Etu ei koske alennettuja sopimuskorttivaihtoehtoja eikä erikoishintoja.

Jätä yhteystietosi ja suosittelemasi ystävien tiedot alle niin olemme teihin yhteydessä:

Jätä ystäväsi yhteystiedot

– Etusi alkaa heti seuraavan täyden laskutuserän jälkeen (n. 4vkoa) ja on voimassa niin kauan, kuin suosittelemasi ystävä pysyy jäsenenämme.
– Ystäväsi saa toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen (irtisanomisaika 1kk pysyvästi).
– Etu koskee vain uusia liittyjiä jotka eivät ole olleet Huuman jäseninä vähintään 6 kuukauteen.
– Suosittelijan etu ei jatku jos suosittelemasi jäsen pitää enemmän kuin 1kk tauon tai loman jäsenyydestä vuoden aikana tai irtisanoutuu.
– Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, kampanjoihin tai lahjakortteihin.
– Minimijäsenmaksu 19,90€/4vkoa.