Äiti, auta kehoasi palautumaan turvallisesti.

Tule mukaan Hyvinvoiva Äiti –pienryhmävalmennukseen ja aloitat liikunnan turvallisesti äitiysliikunnan ammattilaisten ohjeistuksella!

Tämä pienryhmävalmennus on suunniteltu noin 2-8 kk ikäisten vauvojen äideille, jotka ovat käyneet jälkitarkastuksessa. Valmennus tukee raskaudesta ja synnytyksestä palautumista ja tarjoaa tietoa liikkumisen tueksi äideille.

Harjoittelussa keskitytään erityisesti lantionpohjan sekä vatsan alueen lihaksistoon. Nämä lihakset tarvitsevat usein apua toipuakseen raskaudesta ja synnytyksestä, sillä niiden kunto on merkittävässä osassa palautumisessa. Asianmukaisella, turvallisella sekä ohjatulla harjoittelulla palaudut yhdessä ammattilaisten kanssa nopeasti ja tehokkaasti.

Valmennus alkaa 13.10. Tapaamiset perjantaisin klo 11:30-12:30.

Hyvinvoiva äiti on perheen sydän. Tule mukaan nyt, paikkoja on rajatusti!

Hyvinvoiva Äiti

 • 8 viikkoa kestävä pienryhmävalmennus
 • Tapaamiset kerran viikossa
 • 2-8 kk ikäisten vauvojen äideille
 • Suunniteltu tukemaan palautumista raskaudesta ja synnytyksestä
 • Ammattitaitoiset äitiysliikunnan ohjaajat tukenasi
 • Hyödyllistä tietoa palautumisen tueksi
 • Monipuolinen liikepankki ja harjoitteita myös kotiin
 • Hyvinvointikeskus Huuman liikuntapalvelut saatavillasi

Hinta 94,90 € / 4 vkoa. Varaa paikka ryhmään NYT!

Valmennus on sinulle…

 • …kun haluat tukea kehosi optimaalista palautumista synnytyksestä.
 • …kun haluat lisätietoa muuttuneen kehon toiminnasta.
 • …kun haluat ennaltaehkäistä lantiopohjanseudun mahdollisia ongelmia.
 • …kun kaipaat vertaistukea ja uusia äitiverkostoja.
 • …kun liikunnan aloitus tuntuu synnytyksen jälkeen epävarmalta

Tämä valmennus tarjoaa tuoreille äideille tärkeitä oppeja, harjoitteita sekä vaivojen ennaltaehkäisyä. Sano KYLLÄ hyvinvoinnille ja tule mukaan!

Aloita yhdessä äitiysliikunnan ammattilaisten kanssa

Hyvinvoiva Äiti -pienryhmän valmentajat ovat koulutettuja äitiysliikunnan ohjaajia. On äärimmäisen tärkeää, että äitiysliikunnan ohjaajat tuntevat niin raskausajan kuin synnytyksen vaikutukset kehoon. Näin liikunta ja synnytyksestä palautuminen on äidille turvallista.

Meillä sinulle taataan osaavan ammattilaisen tuki raskauden ja synnytyksen jälkeisten haasteiden avuksi. Kun lähdet liikkumaan alussa yhdessä äitiysliikunnan ammattilaisen kanssa…

 • …aloitat liikunnan turvallisesti, hyvinvoinnin ehdoilla!
 • …voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ammattilaiselta.
 • …vahvistat lantionpohjan lihaksistoa ja ennaltaehkäiset näin mm. laskeumien syntymistä.
 • …pääset oppimaan uutta muuttuneesta kehostasi, mikä helpottaa esimerkiksi liikunnan pariin palaamista myöhemmin.

Äiti, älä jää yksin!

Moni äiti voi kokea synnytyksen jälkeen jäävänsä yksin. Muuttunut keho ei tunnu tutulta eikä liikunnan aloittaminen tunnu turvalliselta yksin. Pää on täynnä kysymyksiä; mikä on turvallista ja millä tahdilla minun kannattaa edetä? Yhdessä Hyvinvoiva Äiti -ryhmän kanssa saat vertaistukea muilta äideiltä sekä ammattilaisen ohjaamaan turvallista ja rauhallista äitiysliikuntaa hyvinvoinnin ehdoilla.

Tämän 8 viikkoa kestävän pienryhmävalmennuksen aikana opit paljon uutta muuttuvasta kehostasi, tuet sen palautumista ja teet liikunnan ääreen palaamisesta turvallista ja mukavaa. Tässä valmennuksessa edetään äitien ehdoilla!

Sinä olet tärkeä.

Lapsen syntymän jälkeen äidin huomio on usein perheen uudessa, rakkaassa tulokkaassa. Tästä huolimatta on tärkeää pitää myös omasta hyvinvoinnista kiinni. Liikunta tuo arkeen jaksamista, mielen hyvinvointia sekä omaa aikaa. Kun lähdet liikkumaan rauhallisesti, kehosi ehdoilla, teet hyvinvointiteon koko perheelle.

Kun liikunta aloitetaan ammattilaisten ohjeistuksessa turvallisesti, vältyt ongelmilta joita vääränlainen liikunta voi aiheuttaa. Sen lisäksi ohjatun liikunnan avulla autat kehoasi palautumaan tehokkaasti, mikä on tärkeässä asemassa mm. myöhemmän liikunnan sekä arjen toimintakyvyn kannalta.

Ilmoittaudu ryhmään ja teet kehollesi hyvinvointiteon

Jännittääkö liikunnan aloittaminen? Mietityttääkö vatsalihasten erkauma tai palautuminen? Kärsitkö virtsankarkailusta? Tämä valmennus on sinua varten, äiti!

Valmennuksen hinta vain 94,90€/4 vko

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja tapaamiset kerran viikkoon. Kysy lisää valmennuksesta laura.pulkkinen@clubhuuma.fi

Miksi lähteä mukaan valmennukseen?

Autat kehoasi toipumaan muutoksista. Valmennuksessa opit oikeanlaiset ja turvalliset harjoitteet raskauden ja synnytyksen palautumisen tueksi.

Äitiysliikunnan ammattilaisten tuki apunasi. Onko sinulla herännyt kysymyksiä liikunnan aloitukseen, kehoon tai palautumiseen liittyen? Huoli pois, valmentajat auttavat sinua mielellään!

Turvallisia harjoitteita myös kotiin. Valmennuksessa opetellaan tehokkaita ja turvallisia harjoitteita vatsalle sekä lantionpohjan lihaksistolle. Harjoitteet sopivat myös kotiin, joten voit halutessasi tehdä harjoitteita myös tapaamisten ulkopuolella.

Saat vertaistukea muilta raskaudesta ja synnytyksestä palautuvilta äideiltä. Ryhmän kanssa tapahtuva treeni on hyväksi myös mielelle. Meillä ryhmäharjoittelu tapahtuu aina hymy huulessa!

Heräsikö kysyttävää?

Kysy lisätietoja laura.pulkkinen@clubhuuma.fi tai hae mukaan NYT!

Hyvinvoiva Äiti 94,90€/4 vkoa

Tämä valmennus voi olla tärkein askel matkalla aktiiviseen äitiarkeen. Tule mukaan!