Lasten Huuma

Terveelliset elämäntavat, liikunta ja oikeanlainen ravinto opitaan jo varhaisessa vaiheessa yhdessä vanhemman kanssa.

Hyvinvointikeskus Huuma pyrkii auttamaan sinua arjen suunnittelussa, innostamaan kattavalla ryhmäliikuntavalikoimallaan ja tarjoamaan hengähdyshetkiä arkeesi. Äitiys- ja perhevapaan ajaksi tarjoamme jäsenyydet etuhintaan. Lasten jumpat ovat aina käytettävissä myös kertamaksulla.

Huumalla on mahdollisuus viettää lastensynttäreitä Luxor-tiloissa. Synttäreihin on yhdistettävissä ohjattua sporttista toimintaa. Meiltä löytyy myös iso ulkoporeamme ja reilunkokoinen saunaosasto. Kysy Luxor-palveluistamme Heidi Hamströmiltä heidi.hamstrom@clubhuuma.fi tai vastaanotosta p.045-125 3277.

Lapsiparkki

Suosittu maksuton jäsenetumme lapsiparkki tarjoaa noin kaksivuotiaasta lapsesta alkaen turvallista ja valvottua lasta viihdyttävää tekemistä vanhemman treenien ajaksi.

Lapsiparkin aukioloajat;

Ma 16:45-20:15
Ti 16:45-20:15
Ke 16:45-20:15
To 16:45-20:15
Pe Suljettu

Lasten liikunta

Katso ajantasalla oleva kalenteri täältä.

Lisätietoja heidi.hamstrom(at)clubhuuma.fi

Vauvajumppa

Vauvajumppa on perheen pienimmille (3kk:sta ylöspäin) tarkoitettua iloista yhdessäoloa äidin, isän, mummon tai vaikka kummin kanssa liikkuen. Tunnilla yhdistyvät aikuisen liikunta ja vauvan mukanaolo. Lapsi nauttii musiikin tahdeista ja läheisyydestä. Tunti antaa virikkeitä kehittyvälle lapselle ja vahvistaa aikuisen lihaksia vauvan painoa apuna käyttäen. Tunneilla keskitytään erityisesti synnyttäneiden äitien tärkeimpiin lihasryhmiin. Vauvajumpasta siirrytään taaperoryhmään kun lapsi aloittaa kävelyn.

Hinta ei-jäsenille 5 €/kerta.

Taaperojumppa (Tauolla)

Pienemmät lapset nauttivat liikkumisesta yhdessä vanhemman tai isovanhemman kanssa Taaperojumpassa joka on suunnattu 1-3-vuotiaille lapsille. Tunnilla harjoitetaan perusliikunnan taitoja ja vietetään kivoja liikuntahetkiä yhdessä. Tunnilla leikitään erilaisia liikuntaleikkejä, kehitetään liikunnallisia taitoja sekä seikkaillaan temppuradalla. Tunti antaa virikkeitä sekä taaperoille että heidän vanhemmilleen. Taaperot saavat myös maksutta nauttia jäsenetuamme maksutonta aamupuuroa massun täyteen. Kahvilastamme löytyy myös syöttötuolit, mikro ruoan lämmitykseen sekä tuoreita hedelmiä ja juotavaa pikkunälkään.

Hinta ei-jäsenille 5 €/kerta.

Huuma-jumppa 3-6-vuotiaille

 Huuman hurmaava ohjaaja liikuttaa lapsia motoriikkaa ja kehonhallintaa kehittävällä iloisella liikunnalla. Tunnilla leikitään erilaisia liikuntaleikkejä ja tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin. Tunti vahvistaa lapsen motorista kehitystä ja kehontuntemusta sekä vahvistaa ja tukee kehittyvän lapsen lihaksistoa ja kehoa.

Vanhempi voi samaan aikaan treenata kuntosalilla, ryhmäliikuntatunnilla tai vaikka vain käydä hoitamassa muita asioitaan Huuman ulkopuolella. Aikuinen jäsen voi varata lapselle paikan Huuma-jumpasta varausjärjestelmän kautta omalla nimellään. Huuma-jumppa on avoin myös keskuksen ulkopuolisille hintaan 5€ kerta. Tällöin varaus kannattaa tehdä soittamalla 045-125 3277 numeroon.

Hinta ei-jäsenille 5 €/kerta.

Huuma junior – jäsenyys

HuumaJunior-kortilla 12-17-vuotiaat liikkuvat edullisesti aikuisen mukana Huumalla hintaan 40,90€/4vkoa.

10-17 vuotiaat pääsevät kertamaksulla mukaan tietyille ryhmäliikuntatunneille (lukujärjestyksessä merkintä L ). Ensimmäinen kerta on lapselle maksuton, jatkossa 5€/kerta tai 10xkortti 45€ (hinta 10-17 vuotiaille vanhemman mukana harjoittelevalle).