Personal Training

Hyvinvointikeskus Huuman asiantunteva valmennustiimi auttaa sinut mielellään alkuun niin kuntosaliharjoittelun kuin terveellisen ruokavalionkin suhteen. Yksilövalmentajiltamme saat apua ja tukea uuden liikuntaharrastuksen aloittamisessa ja matkan varrella asettamiesi tavoitteiden saavuttamisessa. Kuntosaliharjoittelun aloittaminen on aina helpompaa valmentajan opastuksessa. Kokenut harjoittelija voi saada lisäpotkua kehitykseen päivittämällä kuntosaliohjelmaa.

Kuntosaliohjelma

Oman kuntosaliohjelman avulla saavutat tavoitteesi varmemmin ja treeni-into säilyy. Saat salikäynnistäsi enemmän irti ja treenisi pysyy monipuolisena ja tehokkaana.
Lue lisää

Testaukset

InBody 770 on markkinoiden paras ja lääketieteellisissä tutkimuksissa luotettavaksi hyväksytty kehonkoostumusmittari.
Lue lisää

Personal training / yksilövalmennus

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka sopii kaikille riippumatta siitä onko tavoitteena painonpudotus, kestävyyskunnon parantaminen tai ryhdin kohentaminen.
Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Yhdistä ryhmän tuki ja yksilövalmennuksen tehokkuus. Pienryhmässä voit ylittää rajoja, yhdistää kanssa treenaajien kannustuksen ja innon sekä henkilökohtaisen valmennuksen.
Lue lisää

Laadukkaat ja räätälöidyt valmennukset yksityhenkilöille ja yrityksille

Teemme laadukkaita ja räätälöityjä valmennus-, liikunta- ja luentopalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Valmentajamme koostuu ammattilaisista, joilla on useiden vuosien valmennuskokemus kuntoutuksen, terveysliikunnan ja urheilun osalta. Olemme auttaneet satoja pääsemään eroon selkäkivusta ja löytämään helpotusta niska-hartaiseudun vaivoihin. Ennaltaehkäisevä harjoittelu ja kuntoutuminen edistää hyvinvointia ja kehon toimintakykyä.

Valmennamme myös urheilijoita ja kuntoilijoita. Juoksua harrastavien lihaskunto-ohjelmat tai lenkkeilijän kunnon kohentaminen. Kilpaurheilijat ja urheiluseurat ovat asiakkaitamme.

Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa! Autamme ja annamme eväitä elämäntapamuutokseen sekä painonpudotukseen. Oli tavoitteenasi laihtua tai muokata kehoa, olemme apunasi.

Tämän lisäksi käytössämme ovat laadukkaat kehonkoostumusmittauslaitteet, joilla voit saada kattavan analyysin kehosi nykytilasta sekä seurata kehitystä treenien edetessä.