Univaikeuksia ja jatkuvaa väsymystä. Kuulostaako tutulta? Nyt on aika antaa kehon palautua!

Hae mukaan Stressittömämpi Minä-pienryhmävalmennukseen huolehtimaan hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti.

Stressittömämpi Minä valmennusryhmä on suunnattu sinulle, joka kaipaat ammattilaisen apua kokonaiskuormituksen hallintaan. Jos kärsit esimerkiksi uniongelmista, koet olevasi jatkuvasti väsynyt tai uupunut ja haluaisit antaa itsellesi omaa aikaa ja rentoutumista, tämä valmennus on sinua varten.

Stressittömämpi Minä on 8 viikkoa kestävä valmennusryhmä, jossa lähestytään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Jos elämän kokonaiskuormitus ei ole hallinnassa ja stressi on ottanut kehosta vallan, eivät uudet treeniohjelmat tai kuntokuurit vie enää eteenpäin. Kun opit hallitsemaan stressiä ja elämäsi kuormitustekijöitä, tulet huomaamaan, kuinka paljon helpompaa tämän jälkeen on päästä myös muihin tavoitteisiin elämässä.

Haku valmennukseen on auki!

Sano SEIS stressille

Tiesitkö, että hoitamattomana pitkittynyt stressi voi johtaa vakaviin terveysongelmiin?

 Stressi on monille arkipäivää; se näkyy uniongelmina, väsymyksenä, sykkeen heittelynä, ärtymyksenä sekä sairasteluna. Oman terveyden kannalta on äärettömän tärkeää tunnistaa pitkittynyt stressi ja laittaa sille STOPPI ajoissa. Valmennuksessa opetellaan stressinhallintaa ja laitetaan elämä uusille hyvinvoiville raiteille.

Stressittömämpi Minä

 • 8 viikkoa kestävä valmennus
 • Tähtäimenä stressitön elämä ja kuormituksesta palautuminen
 • Ravinto-ohjelma, joka tukee palautumista ja hyvinvointia
 • 8 x 25min Neurosonic-divaanin käyttö
 • 8 pienryhmätapaamista valmentajan kanssa
 • Meditaatio ja rentoutumisharjoituksia kotiin
 • Ammattilaisen luomat ohjelmat ja jatkuva tuki
 • Hyvinvointikeskus Huuman liikuntapalvelut saatavillasi

Paikkoja on rajattu määrä, joten hae mukaan NYT!

Valmennus on sinulle…

 • …kun tavallinen arki on alkanut kuormittaa sinua liikaa.
 • …kun motivaatiosi harrastuksiin on kadonnut.
 • …kun kärsit uniongelmista ja väsymyksestä.
 • …kun tarvitset ammattilaisen työkaluja stressin helpottamiseen.
 • …kun haluat eroon stressaavasta elämästä.

Stressittömämpi Minä on kevään tärkein teko kohti parempaa hyvinvointia. Ryhmässä valmentajanasi toimii Anne Puranen, joka on mm. stressinhallinta- ja psyykkinen valmentaja ja Personal Trainer.

Hae mukaan valmennukseen ja irrota otteesi stressistä

Valmennuksen hinta vain 89,90€/4 vko

Uusi valmennus-ryhmä alkaa 5.9.2023. Kysy lisää valmennuksesta anne.puranen@clubhuuma.fi

Työkaluja palautumiseen

8 viikkoa kestävä Stressittömämpi Minä-pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle työkaluja ja apua kehon palautumiseen elämää häiritsevistä stressiperäisistä oikeista. Valmennus on silmiä avaava matka, joka tarjoaa uuden lähestymistavan arjesta selviytymiseen ja hyvinvointiin. Valmennuksen jälkeen sinulla on paljon tietoa sekä uusia kotiharjoitteita, joista et enää halua päästää irti.

Kokonaisvaltainen hyvä olo

Valmennuksessa tulet huomaamaan, kuinka hyvinvointi ei ole vain treeniä ja terveellistä ruokaa. Hyvinvointi on kokonaisvaltaista; jatkuva stressi ja uniongelmat eivät kuulu hyvinvoivaan arkeen. Myös sinä ansaitset paremman olon. Tule mukaan oppimaan, kuinka myös sinä voit tehdä arjestasi taas kevyttä ja mielekästä!

Valmennus alkaa 5.9.2023 yhdessä pienryhmän kanssa. Haku on auki!

Valmennus sisältää 8 x 25min Neurosonic-divaanin käytön.

Neurosonic on matalataajuiseen värähtelyyn perustuva rentoutumisteknologia, joka edistää kehon luonnollisia palauttavia mekanismeja etenkin unen laadun avulla. Tällä rentoutusmenetelmällä ohjaat kehosi helposti meditaatiota vastaavaan tilaan. Neurosonicin avulla sinun ei tarvitse työskennellä rentoutuaksesi; jos olet kokenut aikaisemmin meditaatioharjoitteet hankalina tai sinun on vaikeaa rauhoittaa mieltäsi, Neurosonic on rentoutumiskeino juuri sinulle!

Neurosonicin ennaltaehkäisevien vaikutusten avulla kehostasi pidetään huolta myös ennaltaehkäisevästi. Rentoutumiskeinon avulla pääset eroon erilaisista stressiperäisistä oireista, kuten ahdistuksesta, unihäiriöistä ja jopa kiputiloista.

Heräsikö kysyttävää?

Kysy lisätietoja anne.puranen@iloliikuttaa.fi tai hae mukaan HETI.

Stressistä on hankala päästä eroon itsenäisesti. Tässä valmennuksessa vihdoin onnistut!

Oletko kyllästynyt jatkuvaan väsymykseen, stressiin ja muihin häiritseviin oireisiin? Nyt on aika laittaa itsesi etusijalle.
 • 8 VIIKON TUKI. Paineistettu elämäntyyli meinaa vetää usein mukaansa. Stressiä tukevat valinnat ovat usein painuneet syvälle selkärankaamme; siksi vaaditaan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, jotta uudet rutiinit ja toimintatavat tulevat osaksi jokapäiväistä elämää. Tässä valmennuksessa uudet rutiinit ja arkea helpottavat harjoitteet muodostuvat tavaksi, sillä valmennusohjelma kestää 8 viikkoa.
 • EI OIKEAN AMMATTILAISEN APUA. Moni etsii apua hyvinvointii Personal Trainer -palveluista tai uusista treeniohjelmista. Stressiin tällaiset keinot eivät kuitenkaan tehoa – päinvastoin. Uudet treeniohjelmat voivat olla vain uusi kuormitustekijä keholle. Pitkittynyt stressi vaatii pysähtymistä, rauhoittumista ja rentoutumista. Stressinhallinta- ja psyykkisen valmentajan Anne Purasen avustuksella ymmärrät, mitä stressi on ja kuinka siitä pääsee eroon.

Valmennus starttaa 5.9.2023

Stressittömämpi Minä vain 89,90€/4 vkoa

8 viikkoa kestävä valmennus tekee elämästäsi aidosti parempaa

Tule mukaan – tätä päästöstä ET TULE KATUMAAN!