Tiesitkö, että ryhmäliikunnalla saavutat tuloksia ja se on HAUSKAA? Treenaa Huumalla edullisemmin hintaan 24,90€!

Tarjoamme inspiroivaa, hauskaa ja tehokasta ryhmäliikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä sekä laajan ja kattavan kuntosalilaite valikoiman, jolla saat tehtyä tehokkaan treenin!

Monipuolinen lajivalikoimamme haastaa sinut nostamaan sykettäsi, vahvistaa lihaskuntoasi, auttaa sinua palautumaan ja rauhoittumaan, sekä löytämään itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ennen kaikkea saat treenata ryhmäliikuntatunneillamme yhdessä muiden kanssa, fiilistellä hyvää musiikkia ja löytää liikunnasta elämyksiä. Sinulla on varaa valita yli 40 viikko tunnista itsellesi sopivimmat treenimuodot jokaiselle päivälle!

Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyiaikaiset puitteet. Löydät tilan toiminnalliseen harjoitteluun sekä mahdollisuuden isojenkin painojen nostoon voimailupuolellamme. Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle vielä uutta ja aloittelet harrastusta teet sen helposti aloittelevan kuntoilijan laitteistollamme.

Aloittamalla NYT treenaat ensimmäiset 4 viikkoa hintaan 24,90€! Aloita treenit NYT äläkä myöhemmin! Koodilla ”RL24” aktivoit alennuksesi kassalla.

Liittyessäsi nyt aloitat uuden harrastuksesi ohjaajan opastuksella starttivalmennuksessa (arvo 89€).

Valmennuksessa ohjaaja opastaa sinua valitsemaan sinun tavoitteitasi tukevia ryhmäliikuntatunteja sekä auttaa sinut alkuun. Valmennustapaamisia on yksi ja sinulla on valittavanasi kaksi eri ajankohtaa ja ne järjestetään keskiviikkoisin klo 17:00 24.1. ja 7.2. Valmennus sisältyy ensimmäiseen maksuusi.

Liittyessäsi Huuman asiakkaaksi tammikampanjan aikana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Aloittaessasi tammikuun aikana säästät -45€! Tarjousjakson jälkeen sopimuksesi jatkuu normaalihintaisena.

  • Jäsenyys RYHMÄLIIKUNTA, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-24 sekä ONLINE-treenit. Lisäksi käytössäsi on Huuma GYM Karhula kylmäsali 24/7.
  • Jäsenyys PÄIVÄKORTTI, joka sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön joka päivä 04-16 sekä ONLINE-treenit.

Tarjous koskee vain uusia sopimuksia. Sopimus jatkuu ensimmäisen 4 viikon jälkeen normaalihintaisena valitun asiakkuustyypin mukaisesti. Noudatamme sopimuksissamme yhden laskutusjakson (4 viikkoa) irtisanomisaikaa. Tarjousjaksolla et voi irtisanoa asiakkuuttasi eikä kampanjaa voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Etu on hyödynnettävissä keskiviikkoon 31.1.2024 klo 23:59 saakka. Hanki asiakkuutesi täältä.

Huumassa saat olla juuri sellainen kuin olet!

Jäsenyytemme joustavat sinun muuttuviin elämäntilanteisiin. Asiakasneuvojamme auttavat sinua valitsemaan sinulle oikeanlaisen asiakkuuden.

Voit valita jäsenyytesi sinulle sopivilla ehdoilla!

Huumasta toimeen!

Avarat ja ilmavat kuntosalitilat takaavat tehokkaan ja terveysturvallisen treeniympäristön. Reilun tuhannen neliön alueelta löytyy laaja valikoima laitteita ja saat tehokkaan kuntosalitreenin ilman turhia jonottamisia laitteisiin. Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Meiltä löydät monipuolisen lämmittelyalueen, aloittelevan kuntoilijan laitteiston, voimailupuolen, toiminnallisen harjoittelun alueen sekä rauhelliseen esim. venyttelyyn sopivan tilan.

Huumasta toimeen – sinulle sopivimman jäsenyyden löydät täältä!

Huuman asiakkaana saat jäsenyydestäsi enemmän!

Monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tavoitteisiin sopivat asiakkuuden antavat mahdollisuuden Sinulle pitää huolta hyvinvoinnistasi arkeesi sopien!

Asiakkaanamme nautit huomattavista eduista jäsenyystyypistä riippumatta..

  • …saat veloituksetta kokeilla XCryo kylmähoidon tehoa kivunlievityksessä!
  • …saat hyödyntää Neurosonic-väreilyhoitoa kerran veloituksetta. Väreilyhoito toimii mm. unettomuuden, stressinlievityksen ja sekä palautumisen lääkkeettömänä hoitona.
  • …hyödynnä kanta-asiakasedut.

Lue lisää Kanta-asiakaseduista täältä.

Liity asiakkaaksemme ja löydä Sinun Huumasi!

Huumasta toimeen – hyödynnä tarjous ja hanki jäsenyytesi täältä!

Voit hankkia jäsenyytesi verkkokaupastamme tai liittyä jäseneksi paikan päällä.

Huumaannu nyt! Aktivoi alennus KOODILLA ”RL24”

Edun saat helpoiten verkkokaupastamme.