Personal training valmennustapaaminen kahdelle hintaan 34,50€/hlö!

Personal training on valmennusta, joka sopii kaikille riippumatta siitä onko tavoitteena painonpudotus, kestävyyskunnon parantaminen tai ryhdin kohentaminen Päämääränä on kuitenkin huolehtia terveydestä!

Valmentajat auttavat sinua ja ystävääsi tavoitteidenne määrittämisessä ja kirkastamisessa. Valmennustapaamisella pääset kokemaan harjoittelun tehokkuuden ohjauksessa. Valmentaja kannustaa ja tukee sinua ja ystävääsi mahdollisissa eteen tulevissa haasteissa. Tapaaminen voi myös olla henkisen jaksamisen ja omien resurssien optimointia tai ravintovalmennusta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tutustua valmennuspalveluihin edulliseen YSTÄVÄNPÄIVÄ hintaan 34,50€/ hlö/ tapaaminen!

Valitse teille valmentajanne ja jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viestikenttään koodi ”YSTÄVÄTREENI”

Valmentaja on teihin yhteydessä. Edun saa 14.-21.2.2024 välisenä aikana jätettyihin yhteydenottoihin. Max 2x tapaaminen/asiakas. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Tunnit tulee käyttää 31.5.2024 mennessä.

Valmennustapaamisella pääset tekemään treenin valmentajan opastuksella tai keskustelemaan psyykkisen valmentajan kanssa omien resurssien hallitsemisesta. Tapaamisella ei laadita kuntosaliohjelmaa, mutta sen voi halutessaan hankkia erikseen.

Noora Liukkonen

Teen valmentajana matkastasi varmasti hikistä ja hauskaa. Mitkään tulokset eivät tule miettimällä vaan tekemällä, viedään harjoittelusi ja tulokset uudelle tasolle, lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi. Mieluinen liikunta, terveellinen ruoka ja riittävä palautuminen se antaa aina enemmän kun ottaa! Kehon huoltamista unohtamatta, toimin myös hierojana.

Mira Rantavuo

Liikunnanilo on iso osa hyvinvoinnin kokonaisuutta ja varsinkin tätä tunnetta haluan jakaa eteenpäin, jotta liikunta jäisi jokaiselle pysyväksi elämäntavaksi. Pystyn antamaan paljon, jos haluat korjata niska-hartia-selkä seudun vaivoja, muokata vartaloasi tai haastaa itseäsi tasapainottavalla toiminnallisella treenillä.

Anne Puranen

Hyvinvoinnin perustan tulisi olla oma tahto ja halu tehdä itselle hyvää. Olen täällä sinua varten henkilökohtaisena valmentajanasi, kun tarvitset tukea esimerkiksi uusien elämäntapojen opettelussa. Kuljen ja kannustan muutoksen tielläsi hyväksyen ja kuunnellen – tsemppaan jatkamaan. Etsitään yhdessä juuri sinua palveleva hyvinvointikokonaisuus.

Heidi Leppämäki

Valmentajana katson ihmistä kokonaisuuteen ja erityisesti henkisen kuormituksen purkaminen ja voimavarojen koordinointi asiakkaan parhaaksi on minulle lähellä sydäntä. Muutosvalmennuksessa olen sinulle läsnä ja kuuntelen, etsitään ratkaisuja sinulle voida paremmin. Luodaan tapaamisissa turvaa ja uskallusta tutkia omaa sisäistä maailmaa. Ohjauksissa olen napakka mutta huumoria treenissä varmasti on.

Sinna Olkkola

Valmentajana ja hierojana minulle tärkeintä on löytää kultainen keskitie mieluisuuden ja tehokkuuden välillä. Kuuntelen mielipiteitäsi ja fiiliksiäsi tarkalla korvalla ja otan ne huomioon suunnittelussa sekä toiminnan välissä. Tärkeimmät tavoitteet minulle PT-tunneilla on hymy ja hiki.

Lilli Länsimies

Valmentajana olen sopivasti jämäkkä ja haastan Sinua riittävästi kehittyäksesi. Lupaan olla läsnä ja kuunnella. Valmennus näkemykseni on toimiva kokonaisuus – oikeanlainen liikunta, kivuton ja toimintakykyinen keho, laadukas uni, hyvä ravinto sekä riittävästi iloa ja nautintoa tuottavia asioita. Harjoituksissa keskitytään oikeaoppisiin tekniikoihin leppoisalla fiiliksellä ja huumorilla höystettynä.

*asiakaspaikkoja rajallisesti