Odotettu SALISTARTTI! -pienryhmä aloittaa syyskuussa!

-HAE MUKAAN!

Onko yksin liikunnan aloittaminen hankalaa? Tämän pienryhmän matkassa saat energisen startin syksyyn ja omaan kuntosalitreeniin. Hyvän mielen ja matalan kynnyksen ryhmä, jonka tavoitteena on aktiivisempi arki ja säännöllisen terveysliikunnan lisääminen elämääsi.

Etsimme ryhmään max. 10 henkilöä, jotka eivät tällä hetkellä liiku säännöllisesti ja joille liikkumattomuus tuo haasteita arkeen, terveyteen ja/tai työkykyyn.

Ryhmään kannattaa osallistua mikäli
• liikkuminen ei ole tällä hetkellä säännöllistä
• sinulla on halu ja mahdollisuus sitoutua 4 viikoksi
• sinulla voi olla lisäksi esim. kohonneet sokeriarvot, korkea kolesteroli, tuki- ja liikuntaelin vaivoja, alakuloisuutta tai ylipainoa.

Kesto:
• 4 viikkoa, treenit kahdesti viikossa, eli yhteensä 8 yhteistreeniä ohjaajan kanssa salilla!

Sisältää:
Voit valita lähdetkö mukaan ILTA vai AAMU ryhmään.

Iltaryhmän kuntosalitreenit ohjaaja Saken opastuksella kahdesti viikossa alkaen 13.9. (maanantaisin ja torstaisin klo 17-18:00). Saat myös kuntosaliohjelman treeneissä käytettäviin laitteisiin ja välineisiin.

Aamuryhmä ohjaaja Miran opastuksella alkaen 14.9. (tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11:00). Saat myös kuntosaliohjelman itsenäiseen harjoitteluun treenissä käytettävillä välineillä ja laitteilla.

Mahdollisuus myös ryhmän lisäksi omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntoihin joka päivä samalla kertamaksulla!

Hinta:89€

Paikka:
Hyvinvointikeskus Huuma, Huumantie 5 KOTKA

Ryhmä ei sido sinua minkäänlaiseen jatkosopimukseen. Hae mukaan täyttämällä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä: