Nyt juhlitaan Huuman 14v synttäreitä!

Haluamme viettää unohtumattoman ja hauskan synttäriviikon teidän asiakkaiden kanssa. Katso alta viikon tapahtumat.

Perjantai-illan disko

Huuman taival alkoi 14 vuotta sitten 15.3. ja me laitamme jalalla koreasti DANCE-maratonilla. Tunnilla pääset tanssimaan maailman uutuuslajin LES MILLS DANCEn ja BODYJAMin tahtiin. Tunteja on kaksi ja sisällöltään erilaiset voit siis osallistua molemmille tunneille tai valita toisen. PS. nappaa ystäväsi mukaan maaliskuun parhaimpiin bileisiin!

Pe 15.3. klo 17:00 ja 18:00

LIVE DJ Spinning

Spinning on ollut Huuman tarjonnassa koko 14 vuoden ajan ja mikä nostaisi paremmin spinningin tunnelmaa kuin LIVE DJ! DJ Robert ”Robi” Schürmann tahdittaa spinningtuntia ja sinä pääset nauttimaan energisestä treenistä pyörän satulassa. Tunteja on kaksi ja setit ovat erilaiset voit siis osallistua molemmille tunneille tai valita toisen. PS. nappaa ystäväsi mukaan perjantai-illan sykähdyttävimpään menoon!

Pe 15.3. klo 17:00 ja 18:00

INTERSPORT varaston tyhjennys!

Parhaat merkit urheiluun ja vapaa-aikaan! Huuman vastaanotto on 14 vuoden aikana muuntunut moneen tapahtumaan ja menoon. Tällä kertaa se muuttuu INTERSPORTin POP-UP myymäläksi. Alennukset treeni- ja urheiluvaatteista JOPA -70%. Valikoimista löydät paitsi vaatetta myös erilaisia kuntoiluvälineitä. Tämä POP-UP myymälä on räätälöity palvelemaan juuri Huuman asiakaskuntaa joten tule tekemään löytöjä!

Pe 15.3. 9:00-19:00 ja La 16.3. 9:00-13:00

SUPER LAUANTAI

Huuma kutsuu sinut SUPER LAUANTAILLE! Vuosien saatossa olemme järjestään toinen toistaan huikeampia tapahtumia ja niitä kaikkia yhdistää teidän asiakkaiden kanssa jaettu fiilis ja tunnelma – se luodaan yhdessä. Tule viettämään hikinen lauantai kanssamme! Tuntivalikoimasta löydät lauantaille tutut spinningin ja HuumaCOREn lisäksi voimaharjoitteluun pohjautuvan STRENGTH DEVELOPMENTin sekä suositun HuumaJUMPAN. Tervetuloa!

La 16.3. 9:30-12:30

KAKKU-KAHVIT

Mitkä olisivat synttärit ilman kakkua? Vuosittain olemme herkutelleet kakun ja kahvin merkeissä juhlistamassa yhdessä hikoiltuja vuosia. Huuman respassa nautit kupin kuumaa ja saat maistaa herkullista kakkua, tule moikkaamaan meitä! Tarjoilu alkaa perjantaiaamuna ja kakkua tarjoillaan niin kauan kuin sitä riittää. Joten herkkusuut parijonoon heti ensimmäisenä.

Pe 15.3. 9:00 alkaen

ILMAPALLOT KOTKA

Huuman tilat taipuu juhla-asuun! Tänä vuonna koristuksesta saamme kiittää Ilmapallot Kotkaa. Heiltä saa tilattua omaan juhlaan sopivia pallokoristuksia. Tutustu heidän valikoimaansa ja kohota omien juhliesi tunnelmaa ikimuistoisilla koristeilla.

Löydät heidät instagramista ilmapallot_kotka

X°Cryo-huippukylmähoito

Huuma vuosien aikana laajentanut palveluitaan ja yksi suosituimmista on CTN X°Cryo-huippukylmähoito. Synttäreiden kunniaksi saat 2x X°Cryo -sarjakortin hintaan 14€! Yksi tarjoushintainen sarjakortti / asiakas. Cryo-kylmähoito toteutetaan laitteella, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa lähes mitä tahansa kehon aluetta aina tenniskyynärpään kylmähoidosta migreenin hoitoon ilman lääkkeitä.

Tarjous on voimassa 11.-16.3. ostettuihin kortteihin