JUHANNUKSEN 2023 ASIAKASPALVELUN AUKIOLOAJAT:

Palvelemme torstaina 22.6. klo 9-13

Pe-su 23.-25.6. Suljettu

Kuntosali avoinna joka päivä avaintägillä klo 04-24

Hyvää Juhannusta!

 

JOULUPYHIEN 2022 ASIAKASPALVELU PAIKALLA:

Ti 20.12. klo 9-12
Ke 21.12. klo 15-19:30
To 22.12. klo 9-13
Pe-Ma 23.12.-26.12. Asiakaspalvelu suljettu

Ti 27.12. klo 9-13 & 15-19:30
Ke 28.12. klo 12-18
To 29.12. klo 9-13 & 14-18
Pe 30.12. klo 9-16:30

Hyvää Joulua ja Liikunnallista Uutta Vuotta!

 Maanantaina 28.6. alkaen vastaanotto palvelee seuraavasti;

Ma 8:15-14
Ti 15-19:30
Ke 8:15-14
To 15-19:30
Pe 8:15-12

Ps. Aamupuurotarjoilu jää kesälomalle 7.6. alkaen

Lapsiparkki kesälomalla 31.5. alkaen

Ohjattua/Valvottua lapsiparkkia ei 31.5. alkaen ole mutta voit siitä huolimatta käyttää Lapsiparkkia omalla vastuullasi vastaanoton aukioloaikojen puitteessa.
Huomioithan ettet tuo kipeänä olevaa lasta Lapsiparkkiin. Lelut ja leikeissä käytetyt tavarat tulee siivota pois ja jättää Lapsiparkki siistiin kuntoon.

Ryhmäliikuntakalenteri vaihtuu 28.6.

Ryhmäliikuntakalenteri vaihtuu ma 28.6.
Osa tunneista on löytänyt uuden ajan ja paikan mutta edelleen löydät kaikki kestosuosikit sekä yhden uutuuden.
Kesän ryhmäliikuntakalenterin löydät nettisivuiltamme ; https://clubhuuma.fi/wp-content/uploads/2021/06/Kesalukkari-2021-Heinakuu.pdf
Olemme lisänneet tunteja toiveidenne mukaan ja ryhmäliikuntakalenteri elää kesän sekä käyttöasteiden myötä. Pidätämme oikeudet muutoksiin ja teemme niitä tarvittaessa.

Online-/Livestriimatut tunnit

Kaikki mahdolliset ryhmäliikuntatunnit Live-striimataan edelleen ja uuden valokuitukaapelin asennuksen myötä (pe 4.6.) nettiyhteydet pitäisi olla vakaat ja tarjota teille entistä laadukkaammat kuvat, äänet sekä toimivuuden.
Ennen olet löytänyt varausjärjestelmästä erikseen varattavana olevan Online-tunnin, mutta tähän olemme tehneet parannuksen. Jatkossa sinun EI tarvitse varata Online-tuntia, vaan ainoastaan kirjautumalla varausjärjestelmään löydät tuntinimikkeen alta suoran linkin, mikä vie sinut Youtube-kanavalle ja treenin pariin. EI siis enää sähköpostin kyttäämistä tai oikeaan aikaan varaamista!!

Muuta mukavaa ja uusia kesäulkojumppia myös tulossa ja näistä myöhemmin lisää, joten pysythän kuulolla.

Vaikka kesä tuo mukanaan muutoksia niin esim. Hieronta- sekä PT palvelut ja tietysti kuntosali palvelevat normaalisti!

Asiakastiedote huhtikuu 22.4.21

Kuntosalit voidaan avata asiakkaille lauantaina 24.4., mutta tilojen käytössä on noudatettava hygieniavaatimuksia ja varmistettava, että treenaajilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit.

Kymenlaakson alueella on voimassa Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräys, jonka mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa – turvavälit on siis voitava säilyttää tilojen käytössä. Määräys perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d.

Olemme jo vuoden verran toimineet tiettyjen toimintamallien mukaan, mitkä ovat osoittautuneet hyviksi ja toimiviksi ja näillä jatketaan sulkutilan jälkeenkin.

Käythän kertaamassa vielä toimintamallimme, jos jäänyt unholaan.

https://clubhuuma.fi/tartuntalaki-58d-ohjeet-ja-toimintamallimme/

Ravintoloiden ja kahviloiden sulkutila on myös päättynyt 18.4., joten maanantaista alkaen pääset jälleen nauttimaan aamupuurosta sekä kahvilamme tuotteista.

Kiitos kun pysyyt mukanamme näinä haastavina aikoina! Se on meille kultaakin arvokkaampaa, jotta voimme jatkossakin tarjota teille liikunnan iloa.

Ihanaa aurinkoista päivää ja nähdään lauantaina!

Tärkeä asiakastiedote 8.4.2021

ENGLISH VERSION HERE!

Toimintaamme määrittelevä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tänään 8.4. tehnyt päätöksen, jolla tiettyjä urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja määrätään kokonaan suljettavaksi 10.4.2021alkaen koko maakunnan alueella. Tämä kestää kaksi viikkoa ja on voimassa 23.4.2021 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että lauantaina 10.4. alkaen kuntosali ja ryhmäliikunta ovat nykyisessä mallissaan suljettuna AVI:n määräyksestä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että me emme jätä teitä unholaan, vaan liikunta ja treenit jatkuvat.
Olemme tarjonneet teille jo vuoden verran Livestriimattuja ja tallennettuja ryhmäliikuntatunteja, ja nämä jatkuvat uuden ryhmäliikunta-aikataulun mukaisesti. Näiden jo tutuksi tulleiden online-palveluiden lisäksi, aloitamme myös ulkotreenit ma 12.4. Kaikki ulkotreenit tulet löytämään myös ryhmäliikunta-aikataulusta sekä varausjärjestelmästämme lähipäivinä.
Uudet määräykset luo uusia toimintamalleja joten eiköhän oteta yhdessä vähän erilainen liikunnallinen haaste vastaan ja kännetään tämä voitoksi.

Lue maltilla tiedote loppuun. Olemme saattaneet keksiä jo jonkun jutun sinunkin liikuntasi tueksi ja jos ei niin otamme kehitysideoita lämmöllä vastaan.

Varaa kuntosali omaan tai perheesi käyttöön
Kuntosalille ja ryhmäliikuntailoihin voit varata perhevuoroja, sillä perheen keskinen tekeminen jäi sallituksi Avin päätöksessä. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö. Varaajan tulee sähköpostilla (toimisto@clubhuuma.fi) ilmoittaa muut perheenjäsenet, jotta tiedämme ketä talossamme liikkuu. Sinulla voi olla kaksi perhevuorovarausta viikolle, jolla takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Perheeksi katsotaan samassa taloudessa asuvat, ja tämä on teidän vastuullanne. Kaikki Hyvinvointikeskus Huuman asiakkaat, joilla on asiakkuus voimassa pääsevät veloituksetta näille perhevuoroille.
Kuntosalin tai ryhmäliikuntatilan voi varata myös yksin.
Varauskalenteria päivitetään parhaillaan ja vuorot ovat pian varattavissasi.

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit ovat salilla edelleen voimassa. Saavutaan maski kasvoilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan tuttuun tapaan. Kuntosalin varanneet perheet pukeutuvat miesten pukutilassa.
10.4.–23.4. välisenä aikana sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä Avin määräyksen mukaisesti.

Kuntosali ulkona ja Huuma Outdoor
Tiesithän, että sinulla on myös mahdollisuus tehdä kuntosaliharjoittelu ulkona raikkaassa kevätsäässä. Huuman takana, vanhalla kääntöpaikalla sijaitsee treenialue – Kontti. Kontin sisältä löydät monipuolisesti varusteita kokonaisvaltaiseen harjoitteluun ja näiden lisäksi lämmittelylaitteita talon päädyssä sijaitsevasta varastosta. Avaimen konttiin voit lunastaa itsellesi vastaanotosta!

Online-treenit ja livestriimit
Suosituksi tulleet Livestriimatut ryhmäliikuntatunnit jatkuvat. Ryhmäliikunta-aikataulusta ja varausjärjestelmästä näet tunnit, milloin ne ohjataan livenä Huumalta, ja pääset mukaan etänä kotoa. Osa livestriimeistä jää tallennevideot, jotka ovat katsottavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Näiden lisäksi tulemme julkaisemaan päivittäin erilaisia Online-tallenteita tukemaan liikunnan iloasi.

Ulkotreenejä ja ryhmäliikuntaa Huuman ulkotreenialueella
Kevät saapuu ja kelit suosivat ulkotreenien mahdollisuutta. Meillä Huumalla treenataan monipuolisesti myös raikkaassa ulkoilmassa Huuman takana sijaitsevalla ulkotreenialueella. Se on yhä sallittua! Muista varata paikkasi ajoissa ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että liikunnan iloa. Ohjaaja kuittaa sinut mukaan tunnille ulkona, niin tunneille saavutaan käymättä lainkaan sisätiloissa. Nähdään vain aurinkoisella ulkotreenialueella.

Tulemme myös perustamaan omia Facebook-tärppätreeniryhmiä, kuten Porras-, Juoksutreeni, Juoksijan liikkuvuus- keskivartalon voimaharjoitteluryhmiä. Nämä ovat maksuttomia ryhmiä kaikille Huuman asiakkaille.

Välinelainaus
Huuman asiakkailla, joilla asiakkuus voimassa, on mahdollisuus saada liikuntavälineitä lainaksi ajalle 10.4-23.4. Välineitä on rajallisesti ja lainattavissa vain kyseiselle ajalle. Välinelainauksissa olethan yhteydessä
heidi.hamstrom@clubhuuma.fi

Les Mills On Demand-palvelu
Les Mills tarjoaa Hyvinvointikeskus Huuman asiakkaille On Demand-palvelun veloituksetta käyttönsä maalis-huhtikuun ajaksi.
Palvelu sisältää tuttujen Les Mills -lajien lisäksi uutuuksia, kuten Les Mills Dance -tunnit ja Mindfulness osion. Valittavana on yli 100 eri Les Mills-treeniä.
Linkin löydät sähköpostisi asiakaskirjeestä.
Linkki on aktiivisena 30.4.2021 saakka, eikä vaadi erillistä kirjautumista.

Asiakaspalvelu
Vastaanotto palvelee sinua etänä 10.-23.4. ajalla arkisin 08.00–13.00. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse toimisto@clubhuuma.fi

Liikuntapalveluiden tuottaminen jatkuu sulusta huolimatta. Toivomme, että luomamme uudet palvelut pitävät sinut liikkeessä, ja päätyisit jatkamaan liikuntaa kanssamme. Näinä poikkeuksellisina aikoina liikuntakin hakee uusia muotoja, ettei hyvä liikuntaputki tai kuntoutus keskeytyisi. Me autamme sinua mielellämme uusien mallien hakemisessa.
Mikäli sinulla on kysyttävää asiakkuudestasi, otathan yhteyttä marianne.laukkanen@clubhuuma.fi

Tämä on sekä meille, että alan muille toimijoille iso takaisku, myös taloudellisessa mielessä. Tarvitsemme Teitä nyt enemmän kuin koskaan. Kaikki alan toimijat tietävät, että tässä on kyse vain poliittisesta päätöksestä, joka ei perustu siihen, että kuntokeskukset olisivat mitenkään merkittävä lähde koronatartunnoille. Tämän todistavat ne lukuisat treenikerrat, joita mekin olemme teille tarjonneet, ilman yhtään tartuntaa koko kuluneena vuonna. Alan yrityksille ja yrittäjille ei ole ainakaan vielä tulossa mitään tukia pakolliseen sulkuun liittyen. Ainoa tuki, jonka voimme saada, on Teiltä, meidän asiakkailtamme. Tämän tuen voit osoittaa sillä, että jatkat nämä kaksi viikkoa kanssamme etäpalveluilla ja ulkoliikuntoja hyödyntäen. Tällä tuet paikallisen yrityksen toimintaa, ja takaat toiminnan jatkuvuutta sekä työntekijöiden työpaikkoja. Olemme tehneet parhaamme, että liikuntaa on palvelutarjonnassa tänäkin poikkeuksellisena aikana.
Ei anneta tämän ajan viedä liikunnan iloa, vaan nautitaan sen tuomasta voimasta! Nähdään Huumalla perheiden kanssa, ulkona, etävalmennuksissa, Online-treeneissä ja livestriimeissä kaikkien kanssa! Me olemme täällä sinua varten ja opastamme ilolla kohti uutta tapaa treenata! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Ystävällisin terveisin,
Huuman henkilökunta