X°Cryo huippukylmähoito

Suomessa kehitetty paikallinen X°Cryo-huippukylmähoito on kokonaisvaltaista hyvinvointia parantava kylmähoito, joka sopii erityisesti lihas- ja nivelkipujen hoitoon.

Cryo-kylmähoito toteutetaan laitteella, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa lähes mitä tahansa kehon aluetta aina tenniskyynärpään kylmähoidosta migreenin hoitoon ilman lääkkeitä. Cryo-hoitoa voidaan toteuttaa koko keholle, tietyn alueen ja vamman paikallisena kylmähoitona tai kylmähoitona kasvoille. Cryo on luonnollinen kivun hoito ilman lääkkeitä.

Huippukylmähoidossa kehon pintasolukkoon aiheutetaan turvallisesti thermoshokki, eli ihon pintalämpötilaa lasketaan nopeasti simuloidun hätätilan saavuttamiseksi. Thermoshokin johdosta keho alkaa tuottamaan erilaisia hyvinvointia lisääviä entsyymejä ja hormoneja. Luonnollisten ainesosien, kuten endorfiinien, kortisolin ja adrenaliinin lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa paranemista tulehduksista, vammoista sekä leikkauksista. Tutkitusti todistettuja tuloksia saadaan vain muutaman minuutin pituisella kylmähoidolla. Lue lisää kylmähoidosta X°Cryo:n kotisivuilta.

Lääkkeetön kivun hoito huippukylmän X°Cryon avulla voidaan hoitaa monipuolisesti erilaisia kiputiloja. Kylmähoito tulehdukseen, polveen, jaloille sekä esimerkiksi migreenin kylmähoito ovat suosittuja X°Cryo-hoitoja. Cryo-hoitoa tukee tehokkaasti kiputiloja hoitava ja ennaltaehkäisevä valmennusryhmäharjoittelu.

Mihin Cryo-hoito auttaa?

  • Kipuihin ja kolotuksiin. Esimerkiksi selkäkivut, polvikivut, kantapääkivut, migreeni, stressipurennan aiheuttama päänsärky, nivelkivut ja monet muut säryt, sekä krooniset että akuutit, helpottavat hoidolla. Kylmähoito leikkauksen jälkeen nopeuttaa myös toimenpiteestä paranemista.
  • Lihasten palautumiseen. Hoito nopeuttaa lihasten palautumista ja aineenvaihduntaa sekä vähentää maitohappoja. Se sopii esimerkiksi nyrjähdysten, venähdysten ja muiden tyypillisten liikuntavammojen hoitoon sekä liikkuvuuden lisäämiseen.
  • Paikallisiin tulehduksiin ja ihosairauksiin. Laitteella voidaan hoitaa myös paikallisia tulehduksia ja sienipohjaisia oireita, aknea sekä muita ihosairauksia. Lisäksi käsittely vähentää turvotusta ja nestekertymiä.
XCryo kylmähoitolaite käytettävissä Kotkan Huumassa

X°Cryo hoitohinnasto

Kertakäynti 19€
10xkortti 109€
5xkortti 69€
Oheispalveluna (esim. hieronnan yhteydessä 9€).

Huuman asiakkaille -10% hinnoista.

Ensimmäinen tutustumiskerta maksutta

 Varaa aika:
toimisto@clubhuuma.fi tai
045 125 3277

XCryo kylmähoitolaite käytettävissä Kotkan Huumassa

Cryo-kylmähoito kasvoille

Kauneudenhoidossa kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä on käytetty jo vuosia. X°Cryo-kylmähoitolaitteella voidaan helposti toteuttaa myös kasvoille sopiva huippukylmähoito. Kylmähoito kasvoille on tunnettu ja tehokas menetelmä ihon kimmoisuuden ylläpitämisessä. Erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetut, ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät X°Cryo-kasvohoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho. X°Cryo-kylmähoidon avulla voidaan myös helpottaa iho-ongelmia psoriasiksesta akneen tai hoitaa muita kehon kosmeettisia haittoja, kuten selluliittia.